Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

"Nevinné" FOTO otca s deťmi z dovolenky baví internet: Keď TO zbadáte, budete sa červenať

Aj takto sa dá tráviť čas s deťmi.
Aj takto sa dá tráviť čas s deťmi. (Zdroj: fb/life of dad)

LONDÝN - Rodinné fotografie môžu byť skvelým spôsobom, ako si zapamätať dôležité okamihy a s láskou sa s k ním neskôr vracať. Jeden takýto obrázok však momentálne dokazuje, že môžu byť tiež príležitosťou pre rodičov, ako sa s deťmi trochu zabaviť. Spočiatku sa zdá, že ide o úplne nevinný záber, ale pri detailnejšom pohľade divák zbadá, že otecko sa v tomto prípade naozaj vyšantil a zanechal nie veľmi výchovnú správu.

Otec vymyslel geniálny trik na FOTO, ako utíšiť deti v lietadle

Snímka, ktorá sa podľa portálu MailOnline objavila na internete a bola mnohokrát zdieľaná na sociálnych sieťach, nielenže užívateľov rozosmiala, ale dokonca ich inšpirovala, aby si podobnú zhotovili doma.

Na fotografii je zobrazený otec a jeho deti stojace na pobrežnej promenáde. Každý z nich však zaujíma pomerne nezvyčajnú pózu s ohnutými nohami, chrbtami či ramenami.

Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: fb/life of dad)

Pri bližšom pohľade sa dá ľahko zistiť, že nejde o žiadnu náhodu. V skutočnosti otec starostlivo naaranžoval každé svoje dieťa tak, aby tiene na zemi vytvorili slovo "penis".

Možno to od neho nebol práve príklad optimálnej výchovy detí k slušnosti, ale podľa reakcií na internete divákov rozhodne pobavil. Desiatky z nich si chcú podobný záber vytvoriť s vlastnou rodinou a dokonca tvrdia, že by to mohol byť dobrý námet na veselú vianočnú pohľadnicu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu