Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

V posteli dlho nevydrží? Takto pomôžete jemu aj sebe!

PR článok
(Zdroj: PR)

Radi by ste sa milovali až do rána, ale váš partner zvykne „dobehnúť do cieľa“ skôr, než sa vy poriadne „rozbehnete“? Príčinou môže byť neskúsenosť, stres alebo príliš veľké vzrušenie. Slabá výdrž v posteli dokáže riadne zamávať s mužským sebavedomím. Ak chcete svojmu drahému pomôcť, prečítajte si, ako môžete priložiť ruku k dielu.

Naplánujte si beh na dlhú trať

Dostatok času je základ – vyhraďte si na milovanie aspoň niekoľko hodín a najlepšie celú noc. Je celkom pravdepodobné, že ak vášho partnera trápi predčasná ejakulácia, prvé kolo bude rýchle. V druhom a treťom však rozhodne vydrží viac. Buďte trpezlivá. Robte pauzy a obmieňajte polohy. Nemáte sa kam ponáhľať.

Zajazdite si na ňom

Poloha „žena hore“ je pre vášho partnera výhodná – leží na chrbte a môže sa uvoľniť. Bez stresu a napätia si vychutná pohľad na vaše vnady. Vy budete mať situáciu lepšie pod kontrolou a budete môcť regulovať tempo. Alternatívou je pomalé milovanie v polohe odzadu „na lyžičky“, v ktorej obaja ležíte na boku. Táto pozícia bude menej fyzicky náročná aj pre vás.

Riaďte sa heslom „dámy majú prednosť“

Ak zažijete orgazmus ako prvá vy, ešte počas predohry, váš partner sa bude cítiť lepšie – opadne z neho psychický tlak a ľahšie sa uvoľní. Pokojne zapojte aj erotické hračky.

Cvičte spoločne

V rámci voľnočasových aktivít sa môžete obaja prihlásiť na jogu alebo pilates – cvičenia, ktoré posilňujú svaly panvového dna a upokojujú myseľ. Okrem toho môžete partnerovi odporučiť Kegelove cviky, ktorú sú vhodné aj pre mužov.

Zaobstarajte mu výživové doplnky pre mužov

Slabá výdrž v posteli sa dá efektívne riešiť pomocou byliniek na zvýšenie sexuálnej výkonnosti. Patrí sem napríklad Kotvičník zemný, ktorý napomáha tvorbe testosterónu a celkovej vitalite. Koncentrované, 100 % prírodné tabletky na oddialenie ejakulácie môžete získať bez lekárskeho predpisu. Sú bez nepríjemných vedľajších účinkov a vhodné tak pre mladých mužov ako aj pre seniorov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu