Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Policajti neverili vlastným očiam: Po diaľnici kráčala dievčina (16) prilepená ku kamarátke

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Toll Collect)

LONDÝN - Polícia spozorovala dvojicu počas jazdy po diaľnici M4. Zastavila pri dievčatách a po rozhovore s nimi zistila, že budú potrebovať lekársku pomoc. Boli totiž prilepené k sebe takým silným lepidlom, že sa na ne museli pozrieť odborníci. Tým sa však nevšedný príbeh neskončil.

Brit (†24) záhadne zmizol po prílete do Budapešti

Polícia dievčatá odviezla rovno do nemocnice, aby ich mohli lekári oddeliť, no jedna z nich okamžite začala nadávať zdravotníckemu personálu aj pacientom. Zistilo sa, že skôr v ten deň išla domov k 12-ročnej žiačke, ktorú predtým napadla.

Podľa mestského súdu vo Swindone sa najprv dievča k útoku priznalo, ale o niekoľko dní neskôr obeť konfrontovalo. Nevyberanými slovami počastovalo ju aj jej matku za to, že povedali polícii o tom, čo sa stalo. Z ich domu odišlo až potom, čo sa na scéne objavil muž a neskôr ju našli, ako sa potuluje po diaľnici prilepená k priateľke. Dôvod ich konania nie je jasný.

Dievčatá použili silné lepidlo
Zobraziť galériu (2)
Dievčatá použili silné lepidlo  (Zdroj: Gorilla Glue/eBay)

Mená dievčat nemohli byť podľa portálu metro.co.uk zverejnené z právnych dôvodov, keďže ešte nedovŕšili 18 rokov. Jedno z nich však obvinili z útoku na policajta a zastrašovania svedkov. Navyše sa dvojica pohybovala po diaľnici takým spôsobom, že mohla spôsobiť vážnu nehodu. Obžalovaná dostala dohľad na 12 mesiacov, ktorý zahŕňa aj polročný zákaz nočného vychádzania. Taktiež musí odrobiť 12 dní pre komunitu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu