Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Brit (†24) záhadne zmizol po prílete do Budapešti

Sam Clancy s priateľkou Zobraziť galériu (3)
Sam Clancy s priateľkou (Zdroj: FB/Jade Dinsmore/Sam Clancy/Emily Daly)

LONDÝN - Výlet s kamarátmi sa zvrhol na tragédiu po tom, čo mladý britský otecko Sam Clancy záhadne zmizol v piatok v Budapešti. Bohužiaľ, jeho priateľom a rodine čoskoro oznámili zdrvujúcu správu. Viac ho živého neuvidia, zahynul totiž pri autonehode.

Oslava narodenín sa zvrhla na nočnú moru: Smrť mladíka (†22) na diaľnici pred očami kamarátov

Sam Clancy z mesta Rochdale v grófstve Greater Manchester odletel v piatok s 22 kamarátmi do hlavného mesta Maďarska. Iba pár hodín po príchode sa však oddelil od svojich priateľov a viac ho nikto z nich nevidel.

Brit (†24) záhadne zmizol
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Dan Mulhall)

Svedkovia podľa Manchester Evening News tvrdia, že Sam naposledy nastupoval do taxíka v blízkosti baru v šiestom mestskom obvode približne o 21:20. Členovia skupiny ho začali hľadať a upozornili aj rodinu, keď o ňom nemali žiadne správy ani na ďalší deň, v sobotu večer.

Samov otec Carl a snúbenica Rebecca odišli do Budapešti, aby sa pripojili k pátraniu. Podľa Samovho brata Matthewa sa išla celá rodina od strachu zblázniť.

Brit (†24) záhadne zmizol
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Jade Dinsmore/Sam Clancy/Emily Daly)

Bohužiaľ, britské ministerstvo zahraničných vecí v utorok popoludní potvrdilo, že Sam už nie je medzi živými. "Podporujeme rodinu britského muža, ktorý zomrel v Budapešti. Sme v kontakte s maďarskou políciou a nemocničnými službami," uviedol hovorca.

Miestne médiá informovali, že zomrel pri dopravnej nehode, ale zatiaľ neboli zverejnené žiadne podrobnosti o jeho smrti. Po tom, čo sa tragickú správu dozvedeli mladíkovi priatelia, vzdali mu hold na sociálnych sieťach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu