Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Britský pár na Rodose prekvapil čašníkov: Čudné správanie počas all-inclusive dovolenky

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Britský pár sa dopustil nezvyčajného omylu, keď sa domnieval, že náramok, poukazujúci na zakúpené all-inclusive služby, ktorý dostal v dovolenkovom letovisku v meste Rodos, znamená, že sa vzťahujú na celý ostrov. Po tom, čo si objednal večeru v reštaurácii, bol naozaj prekvapený, že musí zaplatiť.

Levičanke v jedle plávala ohava na FOTO: Prekvapivá reakcia reštaurácie, odchod s dlhým nosom

Dvojica si užila večerné jedlo v hlavnom meste a chcela odísť z gréckej reštaurácie bez platenia. Keď sa ich zamestnanec spýtal, ako si to predstavujú, zmätený pár len ukázal na svoje náramky a myslel si, že tým je celá vec vybavená.

Podľa miestnych spravodajských stránok Dimokratiki hostia skutočne verili, že nemajú dôvod platiť za skonzumované jedlo a nápoje.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: thinkstock.com)

Majiteľ podniku na Hippokratovom námestí v Starom Meste uviedol, že zamestnanci museli dvojici vysvetliť, že výhody all-inclusive dovolenky sa naozaj nevzťahujú aj na reštaurácie na ostrove, ale bezplatné jedlo dostanú iba vo zvolenom rezorte. Manželia nakoniec účet vyrovnali.

Podľa majiteľa sa však takýto prípad nestal prvýkrát. Niektorí turisti naozaj navštívili reštauráciu s tým, že majú všetky jedlá zadarmo, keď majú na ruke hotelový náramok. Ich národnosť ale neprezradil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu