Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jasnovidec vyslovil desivé proroctvo: Tretia svetová sa blíži, poznám presný dátum

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Horacio Villegas, ktorý sám seba označuje za Posla Božieho, tvrdí, že rovnako ako kedysi predpovedal, že sa stane Donald Trump prezidentom, teraz pozná presný dátum vypuknutia tretej svetovej vojny. Od globálneho jadrového konfliktu nás vraj už delia iba týždne.

V roku 2022 sa zrodí nová hviezda: Rabín varuje, že sa napĺňa biblické proroctvo o Mesiášovi

Podľa denníka Daily Star veštec údajne vedel, že Donald Trump vyhrá americké prezidentské voľby už v roku 2015. Predpovedal, že podnikateľ sa stane "kráľom iluminátov, ktorý privedie svet k tretej svetovej vojne".

Villegas zároveň varoval, že vodca USA zaútočí na Sýriu, čo sa stalo začiatkom tohto mesiaca, keď Trump nariadil obrovský letecký úder na leteckú základňu Šajrát v provincii Homs, kde sa mali podľa Washingtonu nachádzať chemické zbrane. Taktiež sa vyslovil, že to zatiahne Rusko, Severnú Kóreu a Činu do smrtiaceho globálneho konfliktu, ktorý sa začne už ani nie o mesiac.

Jasnovidec vyslovil desivé proroctvo:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Veštec tvrdí, že dátumom vypuknutia vojny bude 13. máj, ktorý je zároveň 100. výročím prvého zjavenia sa Panny Márie v portugalskej Fatime. Posledné zjavenie Bohorodičky sa údajne odohralo 13. októbra 1917, a teda vojna sa skončí v tento deň ibaže o sto rokov neskôr.

"Hlavným posolstvom, ktoré ľudia potrebujú vedieť, je, aby sa pripravili, že medzi 13. májom a 13. októbrom 2017 bude vojna a skončí sa veľkou skazou, šokom a smrťou," povedal Villegas pre Daily Star.

Mystik, ktorý sa považuje za stúpenca rímsko-katolíckej viery, dodal, že jeho argumentácia je podporená aj inými prorokmi, napríklad slávnym Nostradamom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu