Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Tínedžera (18) napadla banda vražedných hrdlorezov

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

RIO DE JANEIRO - Doriadený tínedžer prešiel pol kilometra s takmer odrezanou hlavou po tom, čo ho napadla banda vražedných hrdlorezov. Videozáznam natočený políciou v južnej Brazílii ukazuje zmrzačeného Pabla Patrika de Souza (18), ktorý sa snaží udržať svojimi rukami hlavu vzpriamene v jednej polohe. V pondelok ho náhodou našiel okoloidúci, ako sedí pri ceste v Ponta da Vigia a zalarmoval záchranné zložky.

Strašné VIDEO: Ženu (†42) vytiahli z domu a ubili na smrť na ulici, kvôli jedinej odlišnosti

Nôž mladíkovi prezeral takmer polovicu krku a obnažil tkanivo a svaly. Napriek vážnemu zraneniu pôsobil Pablo veľmi pokojne a pri zmysloch, keď vysvetľoval svojim záchrancom, čo sa stalo. Údajne ho v nedeľu okolo ôsmej večer prepadli traja banditi, ktorí mu vzali tenisky a mobil.

VIDEO Tínedžera (18) napadla
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Snažil sa ich zahnať, ale oni ho premohli a nožom ho poranili na krku. Potom ho hodili do rokliny v lese a nechali ho zomrieť. Pablovi sa podarilo prežiť vďaka tomu, že predstieral, že je mŕtvy a v noci sa skrýval v poraste aj s napoly oddelenou hlavou, pretože sa bál, že sa útočníci vrátia. Dopoludnia, keď kráčal po ceste, na neho natrafil hasič mimo služby, ktorý upozornil pohotovostné zložky.

Kým šokovaní policajti čakali na sanitku, jeden z nich sa tínedžera opýtal, či vie, prečo ho napadli. Či mal dlhy kvôli drogám alebo niečo podobné. Pablo dodal, že ho chceli iba jednoducho olúpiť a on sa bránil. Keď jedného z útočníkov udrel do tváre, pokúsili sa ho zabiť.

VIDEO NIE JE VHODNÉ PRE OSOBY MLADŠIE AKO 18 ROKOV A ĽUDÍ S CITLIVOU POVAHOU!!!

Mladíka previezli do nemocnice v Itajai, kde absolvoval život zachraňujúci zákrok. Žiadne ďalšie informácie o jeho stave neboli zverejnené. Polícia podľa portálu MailOnline avizovala, že je páchateľom na stope a že s pomocou obete očakáva ich zatknutie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu