Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Strašné VIDEO: Ženu (†42) vytiahli z domu a ubili na smrť na ulici, kvôli jedinej odlišnosti

Dandara nemala proti presile šancu Zobraziť galériu (2)
Dandara nemala proti presile šancu (Zdroj: YouTube)

RIO DE JANEIRO - Dandaru dos Santosovú vytiahli z domu na ulicu, kopali do nej, bili ju, udierali topánkami drevenými doskami, a to všetko pred zrakmi obyvateľov Fortalezy, v brazílskom štáte Ceara. Osud tejto transgender ženy bol o niekoľko minút spečatený. Napriek prosbám, aby ušetrili jej život, ju ubili na smrť.

Záhadná smrť v dovolenkovom raji naháňa hrôzu: Posledná desivá sms z párty

Odporné video z útoku ukazuje Dandaru, ako leží na zemi pokrytá krvou a snaží sa vstať, ale násilníci ju proti jej vôli naložia do fúrika a odvezú ju do zadnej uličky, kde ju za jasotu a smiechu pripravia o život. Na zázname počuť, ako si útočníci robia posmešky z pŕs a hormonálnej terapie obete, ktoré dopĺňajú homofóbnymi nadávkami.

Strašné VIDEO: Ženu (†42)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Strašné zábery z incidentu vyvolali pobúrenie po tom, čo ich minulý piatok zverejnila brazílska polícia v snahe chytiť páchateľov. Policajný inšpektor Damasceno, ktorý vraždu vyšetruje, podľa portálu MailOnline povedal: "Šesť ľudí bolo identifikovaných, v čom nám pomohlo aj video." Úspech v zadržaní vinníkov je však zatiaľ menší, keď dorazili k domu dvoch z nich, utiekli.

Video nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a ľudí s citlivou povahou!

Podľa Brazil's Trans Network je útok z 15. februára jedným z najnovších v odpornom trende v Brazílii, zacielenom na transsexuálov a transvestitov. Dandara je už piatou obeťou za minulý mesiac. Vláda štátu Ceara vydala vyhlásenie odsudzujúce zabíjanie a varovala, že útočníci budú potrestaní. Podľa nej je tolerancia základnou hodnotou demokracie. Prízvukuje aj súlad s princípom individuálnych slobôd a ľudských práv.

Viac o téme: VraždaLGBT
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu