Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Matka zverejnila FOTO svojho zomierajúceho syna (†22), aby varovala ostatných rodičov

Sherri sa túli k umierajúcemu synovi Zobraziť galériu (2)
Sherri sa túli k umierajúcemu synovi (Zdroj: fb/Sherri Kent)

CALGARY - Obrázok Kanaďanky Sherri Kentovej, ležiacej v nemocnici vedľa svojho intubovaného syna Michaela, zasiahne srdce každého rodiča. Bolestná fotografia zachytáva chvíľu, keď mu povedala, že je na neho pyšná predtým, než skonal. Sherri urobila odvážne rozhodnutie a fotku zdieľala na sociálnej sieti ako varovanie pre ostatné matky a otcov.

Medička (†21) si myslela, že šňupe kokaín: Bolo to niečo iné a zabilo ju to

Minulý mesiac mala Sherri Kentová telefonický hovor, ktorý ju úplne odrovnal. Volali jej, že jej 22-ročný syn leží vo vážnom stave v nemocnici. "Bola to jedna z najťažších vecí, s ktorými som sa v živote musela vyrovnať," povedala CBC. "Verte mi, boli to najhoršie dni môjho života."

Matka zverejnila FOTO svojho
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: fb/Sherri Kent)

Michael sa predávkoval fentanylom. "Urobil chybu, ktorá ho stála život," vysvetlila Sherri vo svojom emocionálnom príspevku na Facebooku. "Len chcem, aby si všetci dávali pozor na epidémiu, ktorá je práve okolo nás a zabije päť až sedem ľudí denne v každom meste v Kanade," dodala.

Podľa Sherri jej syn abstinoval od drog už štyri mesiace, ale nakoniec nástrahe podľahol. Michael si zobral látku spolu s mužom, ktorý mu ju ponúkol na toaletách obchodu. Zjavne si však mladík vzal viac, ako jeho telo zvládlo. Druhý muž, ktorý bol príliš vystrašený nečakaným priebehom, ho nechal napospas osudu, ale po 20 minútach bežal za majiteľmi obchodu, aby odomkli dvere. Keď ho našli, mal už modré pery. V čase príchodu sanitky dostal zástavu srdca.

Matka zverejnila FOTO svojho
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: fb/Sherri Kent)

"Stratila som môjho syna kvôli tejto hroznej tragédii a chcela by som varovať rodičov, že sa to môže stať každému, kto sa rozhodne dotknúť niečoho, čo sa šnupe nosom. Fentanyl je v Kanade zabijakom číslo jedna a berie nám naše deti a blízkych. Zdieľajte to s rodinou a priateľmi, aby ste zabránili ďalšej tragédii," uviedla Sherri.

Viac o téme: DrogySmrťPredávkovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu