Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Krásna vysokoškoláčka (†20) si pochutnávala na palacinkách, keď si po ňu prišla smrť

Caitlin a udusila palacinkami Zobraziť galériu (2)
Caitlin a udusila palacinkami (Zdroj: Facebook)

NEW YORK - Dvadsaťročná študentka z univerzity v americkom štáte Connecticut sa pred niekoľkými dňami zúčastnila súťaže v jedení palaciniek. Stala sa však strašná tragédia a ona zomrela. Zabehlo jej totiž a ona sa začala dusiť. Už sa ju bohužiaľ nepodarilo oživiť.

Caitlin Nelsonová študovala sociálnu prácu na Sacred Heart University v Connecticute. Minulý štvrtok večer sa na škole konala súťaž v konzumácii palaciniek. Caitlin ich milovala, a tak neváhala a prihlásila sa. 

Krásna vysokoškoláčka (†20) si
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

No stalo sa veľké nešťastie. Po tom, ako ich zjedla štyri či päť, z ničoho nič spadla na zem a začala sa nekontrolovateľne triasť. Dve medičky, ktoré boli v tom čase naokolo, jej okamžite poskytli prvú pomoc a krátko nato aj privolaní záchranári, ktorí prišli na miesto do niekoľkých minút. V kritickom, no stabilizovanom stave, dievčinu previezli do nemocnice v New Yorku, kde v nedeľu zomrela. Trpela síce alergiou na niektoré potraviny, no tá ju vraj nezabila. 

Krásna vysokoškoláčka (†20) si
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

"Začalo to ako veľká sranda a skončilo tragicky. To, čo sa stalo, je strašné," povedal poručík Bob Kalamaras o úmrtí Nelsonovej, ktorá bola viceprezidentkou sesterstva Kappa Delta. Jej otec, James Nelson, pracoval ako policajt, ktorý zahynul pri útokoch 11. septembra 2001 na newyorskom Manhattane, keď sa snažil zachrániť ľudí uviaznutých vo Svetovom obchodnom centre. Caitlin mala vtedy päť rokov, jej staršia sestra Anna jedenásť.  

Viac o téme: SmrťSúťaž v jedení
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu