Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hostia spali v hotelovej izbe a netušili, čo majú pod posteľou: FOTO hrôzostrašného nálezu

Hotel El Senador, miesto záhadného činu Zobraziť galériu (2)
Hotel El Senador, miesto záhadného činu (Zdroj: Profimedia)

MEXIKO CITY - Hotelovému personálu v Mexico City sa naskytol nezávideniahodný pohľad. Po tom, ako na základe silného a nepríjemného zápachu zdvihli posteľ v jednej z izieb, ostali v šoku. Čierne igelitové vrece s mŕtvym telom. Nález, ktorého vyšetrovanie majú teraz v rukách policajti.

Hoteloví hostia ubytovaní v jednej z izieb hotela El Senador v mexickom hlavnom meste Mexico City ani netušili, čo sa skrýva pod ich posteľou. Personál hotela priznal, že po odchode posledných hostí z tejto izby zacítili neobvyklý zápach vychádzajúci spod postele. Rozhodli sa ju teda zdvihnúť.

To, čo nasledovalo potom asi nikto nečakal. Našli tam čierne igelitové vrece, v ktorom bolo zabalené mŕtve ženské telo. Po objavení mŕtvoly boli na miesto okamžite privolané policajné a zdravotné zložky. Zdravotníci, ktorí boli na mieste ako prví potvrdili, že pod posteľou bolo ženské telo vo veku medzi 25 až 30 rokov. Správa koronera objasnila, že išlo o smrť spôsobenú udusením.

Hostia spali v hotelovej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Hovorca hotela uviedol: "V čase, keď bola žena pod posteľou, sme presvedčení, že bolo v izbe ubytovaných niekoľko hostí. Tí spali na posteli, pod ktorou sa nachádzala mŕtvola." Hotelový personál potvrdil, že žena prišla v spoločnosti neznámeho muža. Totožnosť oboch zostáva doteraz záhadou. 

Viac o téme: IzbaHotelŽenaUdusenieMŕtvolaZáhada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu