Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Z manželky si robil srandu, že vyzerá ako chlap: FOTO po plastikách, teraz je to ešte tragickejšie

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

LAUGHTERTON - Janey Byrneová sa pred rokmi rozhodla pre zväčšenie pŕs, lebo podľa svojho manžela vyzerala vraj ako muž. Svoje rozhodnutie ale vzápätí trpko oľutovala, lebo operácia nedopadla dobre. Nasledovalo niekoľko ďalších, ktoré ale spackanú plastiku už nedokázali zachrániť.

Janey mala plochý hrudník o veľkosti 36AA a jej manžel Dave si kvôli tomu vždy z nej robil srandu. Rozhodla sa preto, že si nechá prsia operatívne zväčšiť. A to bol začiatok začarovaného kruhu, do ktorého spadla po prvej plastike pred trinástimi rokmi. 

V roku 2012 si kvôli škandálu s chybnými implantátmi od firmy PIP musela nechať silikóny vymeniť. S výsledkom ale vôbec nebola spokojná, pretože jej prsia po zákroku ostali napnuté a najmä veľmi bolestivé. Dostala totiž implantáty veľkosti E, čo nikdy nechcela. Odvtedy Byrneová podstúpila ďalšie tri plastiky, ani s jednou však nebola spokojná. Keď jej prsia pred polrokom ovísali tak, že už sa nedalo na ne pozerať, zašla opäť za plastickým chirurgom, jej navrhol, že ich zdvihne. Počas operácie zistil, že implantáty, ktoré mala v tele, praskli. 

Z manželky si robil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Janey tak ostala bez implantátov, opäť s plochým hrudníkom a navyše trpí veľkými bolesťami, zatiaľ čo jej telo sa snaží dať dokopy. Zákroky, za ktoré dovedna zaplatila 20-tisíc libier (23-tisíc eur), trpko oľutovala. Z jej pŕs neostalo nič, len samé jazvy a opuchy, kvôli čomu má teraz ešte menšie sebavedomie než pred plastikou. 

Z manželky si robil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Prsia mi zničili život, bodaj by som si ich nikdy nedala spraviť. Neviním z toho Davea, viem, že ma miluje a chce, aby som bola šťastná. Áno, bol predtým dosť zaťažený na veľké prsia, ale teraz, keď vidí, ako som dopadla, už určite nie je," povedala Byrneová. 

Viac o téme: Zväčšenie pŕsSfušovaná plastika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu