Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mama (25) dvoch detí túžila po pekných prsiach: FOTO skazy, ktorej sa manžel nesmie dotknúť

Katy s manželom. Zobraziť galériu (2)
Katy s manželom. (Zdroj: profimedia.sk)

NOTTINGHAM – Katy Jonesová chcela mať po dvoch deťoch pevnejšie a krajšie prsia. Podstúpila preto plastickú operáciu, o tri mesiace neskôr však s hrôzou zistila, že jej implantáty stratili pôvodný tvar – namiesto oblín má teraz 25-ročná žena hranaté vnady.

Dvadsaťpäťročná Katy pociťuje rozpaky vždy, keď sa snaží s manželom zdieľať intímne chvíle. Dôvodom je nepodarená operácia, ktorej výsledkom sú prsia hranatého tvaru. Za plastickú operáciu, ktorá mala Katy zväčšiť objem hrudi o dve veľkosti, v marci 2010 zaplatila 5-tisíc libier. V júni však so zdesením zistila, že sa implantáty uvoľnili. Nová zdeformovaná hruď jej okrem psychickej ujmy začala spôsobovať aj bolesti.

Ženu (48) takmer zabili prsné implantáty: Keď uvidíte FOTO, pochopíte prečo

O tri roky neskôr žene ponúkla klinika plastickej chirurgie korektívnu operáciu, no aj po nej začali prsia naberať neželanú podobu. Katy tvrdí, že majú implantáty opäť bizarný štvorcový tvar a lekári ju upozornili, že ak si ich dá vybrať, bude mať prsia ako 70-ročná žena.

Mama (25) dvoch detí
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Vytúženú operáciu dnes mladá žena považuje za to najhoršie rozhodnutie, ktoré v živote urobila a pociťuje rozpaky zakaždým, keď sa s ňou chce manžel intímne zblížiť. Katy, ktorá bola spočiatku z operácie nadšená, má teraz také nízke sebavedomie, ako nikdy predtým, uviedli britské médiá.

Viac o téme: Plastická operáciaImplantátyPrsia Katy Jones
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu