Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šokujúca premena bikiny modelky: FOTO Stačil rok a choroba pripravila krásku takmer o všetko

Vicky Perezová ako bikiny modelka Zobraziť galériu (4)
Vicky Perezová ako bikiny modelka (Zdroj: profimedia.sk)

FLORIDA - Cvičenie bolo jej život. Do fitness centra chodila každý deň a tešila sa z postavy, ktorú by jej závidela nejedna žena. Mladá mamička z Floridy sa živila ako bikiny modelka popritom študovala za dentálnu hygieničku. Svet jej ležal pri nohách. Ale len do chvíle, kedy jej zrazu začala opúchať tvár, ruky aj nohy. Prevoz do nemocnice a konzultácie s lekármi odhalili strašnú diagnózu.

Príbeh, ktorý vám zmení život: Matka zverejnila silné FOTO syna (10) trpiaceho rakovinou

Vicky Perezová ako bikiny
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Vicki Perezová si v októbri 2015 všimla, že akosi začína priberať. Za 12 mesiacov sa jej váha vyšvihla z 59 kilogramov až na 78 kilogramov, ale to nebolo všetko. Bola v šoku z toho, že mala stále opuchnutú tvár, ruky aj nohy. Oblečenie jej už nepadlo a musela nosiť pánske topánky. Jej telo sa doslova menilo na nespoznanie. Cítila sa nafúknutá, ale aj tak pokračovala v cvičení bez toho, aby si uvedomila, že je čas navštíviť lekára.

Šokujúca premena bikiny modelky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Vo februári 2016 si všimla podivné vyrážky, o ktorých si myslela, že je to dôsledok nejakej alergie, ale na druhý deň nemohla dýchať a skončila s anafylaktickým šokom v nemocnici.

Mohlo by vás zaujať:
Začnite týždeň so sexi Lily: Aj keď je matkou, telo má v najlepšej forme

Početné testy neodhalili nič zlé, ale vtedy už Vicky tušila, že nebude všetko s kostolným poriadkom a obrátila sa na špecialistu na Cushingov syndróm. Po vyšetrení na MRI a CT sa zistilo, že má na mozgu nádor.

Šokujúca premena bikiny modelky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Prvá operácia na odstránenie tumoru na ľavej časti hypofýzy sa uskutočnila v júni, druhá o mesiac neskôr. Proces uzdravovania je však zdĺhavý. Musela sa opäť znovu naučiť chodiť, každý pohyb ju bolel. Celý čas sa cítila nahnevaná a uplakaná. Pre portál mirror.co.uk priznala, že kvôli zmätku v hormónoch sa občas cítila, že sa zblázni.

Šokujúca premena bikiny modelky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: GoFundMe)

Po ôsmich mesiacov však Vicky môže opäť nosiť svoje topánky a normálne oblečenie. Momentálne váži 68 kilogramov a sama cíti, že od 100 % zdravotného stavu má ešte ďaleko, ale vidí značné zlepšenie a má pred sebou jasný cieľ, a tým je škola a jej syn, bez ktorého by to podľa vlastných slov nikdy nezvládla. Svoj príbeh zverejnila, aby upozornila na to, že podceňovať zdravotné problémy sa nevypláca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu