Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

FOTO Žena odmietla dojčiť svoje dieťa: Šok po pôrode, jeho strašidelný výzor ju zničil

Dieťatko ešte nemá meno Zobraziť galériu (2)
Dieťatko ešte nemá meno (Zdroj: profimedia.sk)

DILLÍ - V Indii sa po narodení chlapčeka s deformovanou hlavou vrhli do domu rodičov návštevníci, ktorí si myslia, že je reinkarnáciou hinduistického boha. Jeho matka ho však kvôli vzhľadu skôr označuje za "mimozemšťana".

FOTO Žena sa zrútila po tom, čo po pôrode prvýkrát uvidela svoje dieťa

Matka štyroch detí Khalida Begumová (35) stále nemá pre svojho novorodenca meno. Jeho malá hlavička a vypúlené oči ju doslova šokovali.

Lekári v Indii diagnostikovali chlapcovi extrémne zriedkavé genetické ochorenie zvané ichtyóza typu harlekýn, ktorá môže za hrošiu kožu a deformované rysy pacienta.

Dedinčania v Kadamgachi sa podľa miestnych médií teraz hrnú do rodinného domu, pretože veria, že dieťa je inkarnáciou opičieho boha Hanumana.

FOTO Žena odmietla dojčiť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Niektoré časti jeho tela nie sú úplne vyvinuté. Keď som videla dieťa po pôrode prvýkrát, bola som úplne šokovaná jeho výzorom mimozemšťana. Nemohla som uveriť tomu, čo som porodila. Bola som taká skormútená, že som požiadala pôrodnú asistentku, aby ho vzala preč. Moje ostatné deti sa narodili zdravé, bez deformity. Aj preto mi tak dlho trvalo dostať sa zo šoku," povedala Khalida.

Chlapcov otec Mohammed Imtiyaz dodal, že ho možno poslal boh. Podľa miestnych zdrojov sa však neočakáva, že chlapček bude dlho žiť.

Viac o téme: Ichtyóza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu