Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Príbeh, ktorý vám zmení život: Matka zverejnila silné FOTO syna (10) trpiaceho rakovinou

Drake máva veľké bolesti Zobraziť galériu (3)
Drake máva veľké bolesti (Zdroj: kidspot.com)

SYDNEY - Drake stojí v kúpeľni nad záchodovou misou. Na jeho tvári a držaní tela sa jasne odzrkadľuje neznesiteľná bolesť. Malý chlapec bojuje so zákernou rakovinou. Niektorí rodičia možno krútia hlavou nad tým, ako môže matka odhaliť verejnosti to najintímnejšie z jeho súkromia, obzvlášť, ak musí nosiť plienky. Žena, ktorá príbeh zverejnila na stránke Kidspot, však tvrdí, že neodhalila nič viac, ako by ukázala, keby mal jej syn na sebe plavky a navyše život nie je vždy pekný a politicky korektný. Takto vyzerá skutočné utrpenie, keď smrteľná choroba ničí človeka. Jej slová dohnali čitateľov k slzám.

Príbeh pacientky Vierky: Nádor jej liečili antibiotikami, situáciu musela zobrať do vlastných rúk

"Áno, nosí plienky, pretože v 75 percentách prípadov už nedokáže ovládnuť svoje potreby. Je kosť a koža, pretože ho musím prosiť, aby zjedol čo i len jednu zelenú fazuľku na večeru alebo vypil pohár vody za celý deň," zverila sa podľa portálu news.com.au nešťastná matka.

Drake s ňou v noci spí v jednej posteli, pretože sa bojí samoty. Za tmy vedú rozhovory o smrti. Syn sa jej niekedy pýta, či pôjde do neba, keď zomrie a stretne sa tam so svojím otcom. Či budú môcť spolu hovoriť a hrať sa.

Fotografia nie je vhodná pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou

Príbeh, ktorý vám zmení
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: kidspot.com)

"Je príliš slabý, aby vstal z postele alebo chodil, potrebuje invalidný vozík. Zaspáva uprostred rozhovoru, pretože je príliš unavený. Vyvrátil všetky lieky, ktoré som mu dala, pretože jeho žalúdok je prázdny až na lyžicu jogurtu, s ktorou som mu podala tabletky. Minulý týždeň musel zjesť 44 chemopiluliek za 24 hodín," vysvetľuje.

"Hovorí mi: "Mami, ja to nezvládnem". Nechce, aby som sa ho dotýkala, pretože ho to príliš bolí, potrebuje morfín, aby prežil deň. Hovorí mi, že má strach a myslí si, že sa nedožije jeho 11. narodenín. A ja mu hovorím, že budem pokračovať v boji za neho, keď už nebude môcť," dodáva.

Drake strávil Vianoce v nemocnici.
Zobraziť galériu (3)
Drake strávil Vianoce v nemocnici.  (Zdroj: kidspot.com)

"Toto je on, Drake, celý môj svet. Od chvíle kedy som zistila, že som tehotná už navždy, je môj dôvod žiť. Je to môj úsmev, láska, tlkot môjho srdca. Je tiež moje slzy, bolesť, smútok, môj život," píše vo svojom vyznaní.

Jej príspevok získal odozvu u státisícov ľudí a dostalo sa mu desaťtisícov komentárov. "Sedím v práci a slzy mi stekajú po tvári. Nedá sa vyjadriť, ako veľmi súcitím s vami a rodinami, ako je vaša," znie jeden z nich.

Príbeh, ktorý vám zmení
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: kidspot.com)

"Nikto nepochopí, kým neurobí krok vo vašich topánkach, nebude spať minútu vo vašej posteli alebo nestrávi minútu vo vašej hlave. Zverejnite vaše obrázky a rozprávajte svoj príbeh. Niektorí ľudia potrebujú snímky, aby to pochopili. Rakovina nie je pekná. Je zlá, odporná a nenávistná a je jedno, či ste starý alebo mladý. Povedzte im všetko. Do toho, Drake!" uvádza sa v ďalšom.

Viac o téme: Rakovina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu