Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Matka poslala synovi na univerzitu balík: Keď ho otvoril, len pozeral s otvorenými ústami

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LEONARDTOWN - Keď Connor Cox dostal balík od mamy, myslel si, že mu poslala nejaké pekné veci či už na oblečenie alebo sladkosti. No ani jedno z toho to veru nebolo. Pravda bola oveľa drsnejšia a mala slúžiť ako lekcia. Či bola úspešná, ukáže až čas.

Osemnásťročný Connor z amerického Marylandu študuje na univerzite, ktorá je vzdialená od domu jeho rodičov niekoľko sto kilometrov. Zdalo by sa tak, že už nie je pod ich vplyvom. No nedávno sa ukázalo, že je to práve naopak. Keď totiž pred pár týždňami obdržal balík od mamy a otvoril ho, nebolo v ňom nič, čo by ho potešilo. Bol plný papierikov, o ktorých si spočiatku myslel, že len zakrývajú skutočný obsah.

​Z frajerky si vystrelil tým najkrutejším spôsobom: Po super prekvapení prišla ľadová sprcha

No mýlil sa. Práve tie pokrčené papierky, použité hygienické vreckovky a iné odpadky mu mama poslala schválne. Našla ich v synovej izbe po tom, ako sa po vianočných sviatkoch vrátil späť do školy, a rozhodla sa mu dať príučku, aby sa konečne naučil upratovať po sebe neporiadok. "Bol som vzrušený, vždy, keď dostanete balík od rodiny, je to ako Vianoce. No keď som ho otvoril, už som tak vzrušený nebol," povedal tínedžer portálu Buzzfeed.com.

Mama Terri zdôvodnila obsah balíka takto: "Vychovala som Connora lepšie. Za svoje činy musí niesť zodpovednosť." Synovo správanie ju sklamalo o to viac, že predtým, než prišiel domov na prázdniny, sa dohodli, že si po sebe bude upratovať izbu a navyše jej pomôže s domácimi prácami. Ani jedno z toho sa ale nestalo. 

Viac o téme: Prekvapenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu