Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tínedžerka zruinovala spolužiačke vzťah: Touto nevinnou SMS správou

Bianca Michelleová Zobraziť galériu (2)
Bianca Michelleová (Zdroj: Twitter)

HOUSTON - Mala to byť nevinná spolupráca medzi spolužiakmi. Domáca úloha sa ale zmenila na peklo. Žiarlivostné scény a vypočúvanie od spolužiakovej frajerky. Reakcia? Veľa šťastia pri rozchode.

Bianca Michelleová má 18 rokov a je študentkou ekonómie v Houstone. Tak ako iní, aj ona bola poverená skupinovou úlohou. Na margo toho si vymenila telefónne číslo so spolužiakom, ktorý sedel na sedadle s číslom 75. Keďže bola s dotyčným v skupine, musela s ním automaticky komunikovať, a tak prišla nevinná otázka. "Kedy všetko dorobíš?" To, čo prišlo potom, bolo asi posledné, čo očakávala.

Tínedžerka zruinovala spolužiačke vzťah:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter)

Začala sa konverzácia s radom hlúpych správ. "Kto si? Odkiaľ si? Prečo posielaš správy? Aký máš nato dôvod?" Bianca si veľmi rýchlo uvedomila, že nie je všetko v poriadku a tak sa na rovinu opýtala: "No je to ten chlapec, ktorý sedí na sedadle 75?" Táto otázka odhalila identitu osoby, ktorá posielala nezmyselné správy. Išlo o spolužiakovu priateľku, ktorá sa dostala k jeho telefónu. Na svoje odhalenie jej stačila jedna poznámka. "Snažím sa len, aby som sa ubezpečila, že neotravujete môjho priateľa len pre zábavu."

Zarazená študentka sa bránila a snažila sa vysvetliť, že ona ani len netuší ako sa spolužiak volá. Celý rozhovor sa po chvíľke zvrtol úplne iným smerom a nešlo o príjemnú zmenu. Úzkostlivé dievča sa priznalo, že všetko toto robí lebo ju už priateľ v minulosti podvádzal. Jej priateľ bol v sprche a tak využila čas, aby odhalila s kým komunikuje. Bianca bola z celej konverzácie unavená, dievčaťu poradila a ukončila ju. "Tento rozhovor je na mňa trošku moc. Veľa šťastia pri rozchode a povedz mu, aby mi poslal svoju prácu."

VIDEO Po ulici pobehovala nahá žena: Nasadla po policajného auta a zdrhla

Bianca sa rozhodla zverejniť konverzáciu na svojom Twitteri. Jej príspevok sa v krátkej dobe zapáčil viac ako 18 000 užívateľom. Väčšina ju za jej odpovede pochválila. Študentka priznala, že v prvom momente bola na paranoidnú slečnu nahnevaná. S odstupom času ale pochopila, že je to chlapec, ktorý ju k takémuto konaniu dohnal. Od tohto incidentu sa podľa vlastných slov spolužiakovi vyhýba. "Snažím sa vyhnúť kontaktu s ním. Svet sa možno nikdy nedozvie, čo sa s nimi nakoniec stalo," uzavrela Bianca. 

Viac o téme: SprávyDievčaVzťahŠtudent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu