Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Vodička (33) zastavila, aby pomohla dieťaťu na ceste: Potom zistila, že v ohrození je ona

V skutočnosti to bola návnada
V skutočnosti to bola návnada (Zdroj: Facebook/Carteret County Sheriff's Office)

NEWPORT - Keď mladá Američanka zbadala uprostred cesty dieťa, okamžite zastavila a chcela mu ísť pomôcť. No vtom nasledovala scéna ako z hororu, ktorú ale našťastie prežila bez ujmy na zdraví. Vďaka tomu, že v krízovej situácii zareagovala tak, ako odporúča aj polícia.

Tridsaťtriročná žena zo Severnej Karolíny bola na ceste z práce domov, keď okolo pol druhej ráno zbadala pred sebou sedieť na ceste malú postavu v čiernych nohaviciach a červenom tričku. Myslela si, že je to nejaké dieťa, čo sa možno stratilo, tak zastavila, aby zistila, čo sa stalo. 

V tom momente ale k autu pribehli dvaja muži oblečení v tmavých mikinách a siahali hneď po kľučkách, aby sa dostali dnu a mohli vozidlo ukradnúť. Našťastie boli obe uzamknuté, takže žena mala dostatok času šliapnuť na pedál a rýchlo odísť preč. 

Dôstojník Jason Wank, ktorý prípad vyšetroval, povedal, že "to bolo absolútne správne rozhodnutie". Policajtom sa zatiaľ nádejných zlodejov vypátrať nepodarilo, majú však podozrenie, že išlo o troch neplnoletých chlapcov, ktorí bývajú v okolí. Bábku, ktorá bola vyrobená z plastovej hlavy a detského oblečenia, skonfiškovali. 

Viac o téme: ZlodejiKrádež
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu