Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Rodina chystala pohreb dôchodcu, keď sa z rakvy ozvalo klopanie

Starček nebol mŕtvy ani náhodou Zobraziť galériu (2)
Starček nebol mŕtvy ani náhodou (Zdroj: YouTube)

JUNLIAN - Mŕtvy starec šokoval svoju rodinu, keď sa posadil v rakve počas svojho vlastného pohrebu a spýtal sa, čo sa deje. Ide o jeden z mnohých prípadov, kedy prišlo k "zmŕtvychvstaniu" osoby, ktorá preukazovala znaky nebohého.

Sedemdesiatpäťročného dôchodcu, ktorý bol posledné týždne veľmi slabý, našiel doma jeho syn Huang Mingquan ležať na posteli. Podľa neho nedýchal a mal studené nohy aj ruky. Usúdil teda, že zomrel. Rodina pre neho začala pripravovať pohreb a medzitým ho položila do rakvy. 

Rodina chystala pohreb dôchodcu,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

V dome zosnulého sa zhromaždila rodina, všade boli smútočné vence a transparenty. Osem hodín pred pohrebom sa ale stalo niečo nečakané. Muž zrazu otvoril oči, posadil sa a spýtal svojich detí: "Čo sa deje? Chystáte sa ma pochovať?" Príbuzní okamžite bežali k nemu, aby ho preložili na posteľ a ospravedlnili sa mu za mimoriadne nepríjemný omyl. 

Senior je síce živý, no stále veľmi slabý. Dostane do seba iba ovsenú kašu. Incident sa stal v juhočínskej provincii S-čchuan. Nie je známe, prečo rodina po tom, ako si myslela, že starček zomrel, nezavolala lekárov. 

Viac o téme: PohrebZmŕtvychvstanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu