Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nezamestnaná potvora (45) zmlátila svojho priateľa na FOTO: Mala ten najkurióznejší dôvod

Joanne s Patrickom Zobraziť galériu (3)
Joanne s Patrickom (Zdroj: Facebook/Joanne Corless)

MANCHESTER - Joanne Corlessová (45) bola bez práce tak dlho, že si už na život bez zamestnania zvykla. S tým však nesúhlasil jej priateľ Patrick, a tak mu uštedrila výchovnú lekciu. Nepáčilo sa jej, že sa pokúsil nájsť si prácu.

Keď sa Joanne dozvedela, že si Patrick hľadá prácu cez úrad práce, prepadla zúrivosti. Priateľa začala biť hlava-nehlava, rozbila mu okuliare a odtrhla zopár gombíkov z košele. Keby si totiž Patrick našiel prácu, prišla by o sociálne výhody a jej plány by boli zmarené.

Odvážny experiment vo Fínsku: Nezamestnaným dajú vyše 500 eur, robte si s nimi, čo chcete

Vydesený Patrick po útoku našiel pomoc u susedov a privolal políciu. Obaja partneri mali spoločne prenajatý pozemok s domom a Joanne bola presvedčená, že všetko utiahnu aj z podpory. Spor skončil na súde, ktorý Joanne nariadil deväť mesiacov verejnoprospešných prác. Súčasne musí finančne vyrovnať škodu, ktorú spôsobila svojmu druhovi a zaplatiť aj súdne poplatky spojené so stíhaním.

Nezamestnaná potvora (45) zmlátila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Joanne Corless)

Podľa Patricka sa Joanne zbláznila, keď si myslela, že z nezamestnanosti budú mať obaja výhody. „Nechcem s ňou mať nič spoločné. Nemilujem ju a nemám ju rád. Bál som sa o ‚benefitoch‛ hovoriť s ľuďmi,“ povedal Patrick, ktorého Joanne presvedčila, aby bola nájomná zmluva napísaná na ňu. Teraz sa snaží o to, aby s ex-partnerkou už nemusel zdieľať spoločnú adresu, uvádzajú britské médiá.

Nezamestnaná potvora (45) zmlátila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Joanne Corless)

Viac o téme: Sociálne dávkyNezamestnanosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu