Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Mladík (28) lepší ako James Bond: Bláznovstvo so strašidelným rodinným pozadím

Mladík mohol dopadnúť veľmi zle.
Mladík mohol dopadnúť veľmi zle. (Zdroj: YouTube)

NAIROBI - Na vzlietajúci vrtuľník šéfa kenskej opozičnej strany Raila Odingu naskočil muž, ktorý chcel politika požiadať o prácu. Našťastie neutrpel vážne zranenia. O incidente, ktorý sa stal v meste Meru vo východnej Keni, informoval spravodajský server BBC s odvolaním sa na kenský web Citizen TV.

Trump si zavaril na Twitteri: Takto vyčistila užívateľka žalúdok budúcemu prezidentovi

Dvadsaťosemročný Julius Mwithalii Kiyuki na vrtuľník skočil pri vzlete z miesta, kde Odingu hovoril ku svojim stúpencom v rámci predvolebnej kampane. Mužovi sa podarilo davom ešte zamávať. Pilot si ho ale po niekoľkých minútach všimol a začal klesať, aby mu umožnil zoskočiť. Muž utrpel ľahké zranenia chrbta. Keď sa ho novinári pýtali, prečo na vrtuľník skočil, povedal, že je stúpencom Odingu a prial si, aby mu dal prácu.

"Som veľkým fanúšikom Raila Odingu a nechcel som, aby ma tu nechal. Vlastne som od neho, vzhľadom na finančné problémy, s ktorými sa potýkam, chcel prácu. Je to neznesiteľné. Je pre mňa veľmi ťažké zabezpečiť rodinu," povedal Kiyuki. Dodal, že jeho otec jeho piatim súrodencom v detstve za neposlušnosť odsekol ruky mačetou a on ako jediný vyviazol bez zranení a teraz sa o svojich bratov a sestry musí starať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu