Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zákazníčka absolvovala najdlhšiu jazdu Uberom v histórii

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

NEW YORK - V Spojených štátoch zaznamenali zrejme najdlhšiu jazdu spoločnosťou, ktorá poskytuje taxislužby. Jedna žena prostredníctvom Uberu cestovala z jedného štátu do druhého, pričom išlo o vzdialenosť stoviek kilometrov.

Janis Rogersová pred pár dňami bez prestávky odšoférovala trasu z mesta Williamsburg vo Virgínii až do newyorského Brooklynu, pretože jej zákazníčka, vo veku približne dvadsať rokov, chcela navštíviť svojho priateľa. Trasa bola dlhá 639 kilometrov a trvala osem hodín. Žena za ňu zaplatila 294 dolárov (278 eur). 

Hororová jazda Uberom: Richard sa chcel ráno odviezť do práce, veľká dráma a čerešnička na koniec

Priemerná jazda Uberom je dlhá 8,7 kilometra. Janis pre denník New York Post uviedla, že zákazku zobrala preto, lebo "to bolo dobrodružstvo".  Keď nastúpila zákazníčka do auta, spýtala sa jej, ako ďaleko na sever ju môže odviezť. A keďže nemala Rogersová v ten deň nič iné na práci, vzala ju tam, kam chcela. Dievčina vraj celú cestu prespala. 

Zákazníčka absolvovala najdlhšiu jazdu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

A koľko Janis vlastne na tejto jazde zarobila? Za hodinu to bolo deväť eur, lenže z konečnej sumy musela ešte odrátať 32 dolárov na benzín a mýta. Celkovo sa jej táto zákazka teda príliš neoplatila. Tešiť Janis môže aspoň to, že sa zrejme stala držiteľkou rekordu v dĺžke trasy, ktorá bola kedy v rámci Uberu objednaná. 

Viac o téme: TaxiUber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu