Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Útok na taxík: Bezradný manžel, dôchodkyňa (77) dostala kameňom do hlavy

Útok na taxík
Útok na taxík (Zdroj: Foto: YT)

BIRMINGHAM - Otrasný incident sa stal starším manželom, ktorí cestovali v taxíku. Z nepochopiteľných dôvodov do auta hodili na ulici stojaci mladíci veľký kameň. Ženu zasiahli rovno do hlavy. Situácia je zachytená na videu.

Prípad sa stal v anglickom meste Birmingham ešte v máji uplynulého roku. Dôchodkyňa (77) po útoku utrpela vážne zranenia, skončila so zlomeninou lebky a podliatinami. Partia výrastkov už čelí obvineniu a čaká na súd. Najstarší z gangu štyroch útočníkov povedal, že boli opití.  


Prečítajte si aj:

Žena si na dovolenke myslela, že nasadá do taxíka: O pár minút zažila najhoršie peklo!


Dramatický záznam z incidentu zachytáva okamih, ako do auta vletel kameň a ženu zasiahol do hlavy. Manžel sa pohotovo snažil dať svojej polovičke prvú pomoc, na tvár jej prikladal vreckovku, aby zastavil krvácanie. Počuť zúfalý krik. Taxikár vzápätí zmenil cieľ trasy a smeroval rovno do nemocnice. 

Pozrite si zábery z incidentu.

Upozornenie. Video nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy. 

Zábery zverejnila asociácia taxikárov, aby zvýšila povedomie o ich náročnej práci, v ktorej sú často vystavení nebezpečenstvu. "Zábery sme zverejnili s cieľom zvýšiť povedomie o tomto druhu nechutného správania sa. Podobné incidenty nie sú ničím novým, pravidelne ich zažívame. Páchatelia si myslia, že ide o žart. No v žiadnom prípade nejde o žiadny vtip. V prípade, že by bol zasiahnutý vodič, mohla sa stať vážna nehoda," povedal pre birminghammail.co.uk Shaza Saleem, predseda asociácie taxikárov. Obžalovaní mladíci (17,16,16,15), všetci z Birminghamu, si rozsudok vypočujú 3. februára. 

 

 

Viac o téme: TehlaHlavaTaxíkútok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu