Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vianoce, sviatky pokoja? Na úrade vlády nie! Agresívny úradník zaútočil na kuriérku

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: Thinkstock)

BRATISLAVA - Škandál v areáli jednej z najstráženejších budov hlavného mesta. Zamestnanec Úradu vlády SR sa vyfarbil a svoje slušné správanie evidentne zanechal za zatvorenými dverami svojho pracoviska. Facky a ťahanice za vlasy, poštová kuriérka pocítila agresiu na vlastnej koži.

Pondelkový incident sa odohral krátko pred 10-tou hodinou dopoludnia v priestoroch areálu úradu vlády. Informátor úradu fyzicky napadol poštovú kuriérku.

Vianoce, sviatky pokoja? Na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR - Martin Baumann)

Svedkom útoku bola ďalšia zamestnankyňa úradu, ktorá sa v tom čase vybrala do podateľne pre balíček. Na kuriérku zamestnanec kričal a ťahal ju za vlasy. S poškodenou zamestnankyňa úradu, ktorá incident spozorovala, spísala v Kancelárii vedúcej služobného úradu ÚV SR zápisnicu. Prípadom sa už zaoberajú zamestnancovi nadriadení. "Udalosť súvisiaca so zamestnancom úradu vlády je v procese riešenia -  v štádiu  objasňovania udalosti -  pričom úrad vlády postupuje v zmysle pracovného poriadku a príslušných právnych predpisov," informovali nás z tlačového odboru úradu vlády.  

Oslovili sme vo veci bratislavských policajtov. "Na útvaroch Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave informáciou o Vami uvedenom prípade nedisponujeme," informoval hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff.


Prečítajte si aj:

VIDEO arogancie z parlamentného balkóna: Smeráci si s učiteľmi a sestrami poradili po svojom


Podľa medializovaných informácií sa kuriérka a informátor poznali a ku konfliktu medzi nimi malo dôjsť zo súkromných dôvodov. "Za Slovenskú poštu neevidujeme, ani nemáme nahlásený žiadny takýto incident," informovala nás hovorkyňa Iveta Dorčáková. Informáciu priniesla televízia Joj.

 

Viac o téme: IncidentKuriérÚrad vlády
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu