Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hororová jazda Uberom: Richard sa chcel ráno odviezť do práce, veľká dráma a čerešnička na koniec

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/AP)

LONDÝN - Chcel sa len odviezť ráno do práce, no jazda taxíkom sa skončila veľkou drámou. Nie ani tak pre neho, ako pre samotného taxikára. Ten sa totiž dostal do konfliktu s cyklistom, ktorý na neho zaútočil.

Richard Beech zaspal, a tak sa rozhodol vziať si do práce taxík. Uberom ho to stojí osem libier. Taxík za chvíľu dorazil, chlapík bol vraj veľmi milý, pokecali o futbale a iných bežných veciach. Potom sa dostali na cestu Roman Road, kde narazili na skupinu cyklistov. Jeden z nich začal taxík blokovať, kvôli čomu ho nemohol predbehnúť. "Boli ako roj včiel. Jeden z nich, oblečený ako niekto, kto sa práve chystá vyhrať pos*atú Tour de France, sa neustále na nás lepil," opísal nepríjemnú situáciu na Twitteri. 

Nakoniec sa taxikárovi predsa len cyklistu podarilo obehnúť. Toho to tak naštvalo, že sa opäť priblížil k taxíku, vodiča nazval debilom a auto oblial svojou fľašou s vodou. To šoféra tak vytočilo, že začal cyklistu naháňať. Napriek tomu, že ho zákazník upozornil, že sa ponáhľa do práce a hlavne, že by nemal tak riskovať. 

Keď taxikár cyklistu opäť predbehol, strhlo sa skutočné peklo. Cyklista sa schválne šuchol o auto, v dôsledku čoho mu poškodil lak, a taktiež rozbil spätné zrkadlo. Nato pobúrený taxikár vystúpil z auta a zobral chlapíkovi bicykel, aby nemohol utiecť. Dvojica sa následne uprostred cesty pustila do seba. "Okamžite som zavolal políciu. Ale ešte predtým, než stihli prísť, zrazil cyklista taxikára k zemi a vykĺbil mu rameno. Museli ho previezť do nemocnice," pokračuje Richard. 

Pre Uber jazdil vrah: Varovanie pre ostatných zákazníkov, k nemu by som nenastúpila

Čerešničkou na torte bolo, že o dve hodiny neskôr Beechovi došla správa z Uberu, v ktorej si našiel účet za 90-minútovú cestu zo svojho domu do nemocnice. Spoločnosť našťastie priznala chybu a peniaze zákazníkovi vrátila. 

Viac o téme: TaxiCyklistaUber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu