Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Muž odhryzol žene peru

SAN FRANCISCO - Istý Američan bude mať problémy so zákonom preto, že odhryzol svojej manželke spodnú peru potom ako mu povedala, že je príliš malý.

Akana Nzerema zo San Francisca obvinili z domáceho násilia, zmrzačenia manželky, útoku a ďalších prečinov. Pred súdom priznal, že konal emotívne a dodal, že rovnako ako on ublížil jej, manželka ešte predtým zaútočila na neho. Podľa polície Nzerem navyše odstrčil ich 16-ročnú dcéru, ktorá sa snažila matku brániť. Po príchode polície sa síce podarilo odhryznutú peru nájsť na podlahe, doktori ju ale poškodenej už nevedeli našiť naspäť. Rozsudok bude známy pravdepodobne v júni.

Paradoxom je, že matka šiestich detí - Jacinta Nzerem v stredu pred súdom sama svojho manžela obhajovala a tvrdila, že vôbec nie je taký, ako sa ho snažia vykresliť žalobca a médiá. "Nepotrebujem, aby išiel do väzenia, potrebujeme spoločne navštevovať poradňu," povedala na súde. Dvojica sa zosobášila v roku 1989 v Nigérii a v roku 1992 imigrovali do USA. Informácie zverejnil internetový portál sanmateodailynews.com.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu