Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kengura zdrapila psa, na pomoc pribehol majiteľ: VIDEO neskutočného súboja s prekvapivým koncom

Päsťovka kenguru úplne vyviedla z miery Zobraziť galériu (3)
Päsťovka kenguru úplne vyviedla z miery (Zdroj: YouTube)

CANBERRA - Naozaj bizarný súboj sa odohral minulý týždeň v austrálskej buši. Muž tu bol na love so svojimi psami, keď na jedného z nich zaútočila kengura. Incident mal mať jasný koniec, no víťazom sa nakoniec stal prekvapivo - človek.

Pes je vraj najlepší priateľ človeka, no súdiac podľa tohto prípadu to platí aj opačne. Stal sa v odľahlej buši v Austrálii, kde bola partia kamarátov na loveckej výprave. Jeden z mužov volal na svojho psa Maxa, aby sa vrátil k autu. Keď sa tak nestalo, jeho majiteľ sa začal o neho báť.

Kengura zdrapila psa, na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Potom zbadal, že Max je v hrozivom objatí kengury. Okamžite vyskočil z auta, aby zvieratá dostal od seba preč. Hoci sa na prvý pohľad zdá, že to pes zaútočil na vačkovca, je to presne naopak.

Mohlo by vás zaujať:
Hádanka na dnes: Je to líška, pes alebo zvieratko z iného sveta?

To práve kengura zdrapila psa ako prvá a nechcela ho pustiť. Keď k nej pribehne muž, vôbec sa nezľakne a začne okolo seba kopať. Po chvíli sa však umúdri a psa pustí. No potom svoju pozornosť upriami na samotného majiteľa. 

Kengura zdrapila psa, na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Kengura stojí vzpriamene a zdá sa, že človek oproti nej nemá šancu. No potom príde niečo, čo zviera určite nečakalo. Muž mu uštedrí takú ranu do papule, že sa ledva udrží na nohách. Potom ale lovec pochopí vážnosť situácie. Rozhodol sa nečakať na prípadný protiúder, ale rýchlo popoženie psov k autu, aby sa všetci dostali do bezpečia. 

Kengura zdrapila psa, na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Kengura z celej situácie zrejme tak v šoku, že ešte pár sekúnd stojí nehybne na mieste. No potom sa aj ona rozbehne a utečie preč. 

Viac o téme: KenguraAustráliaSúboj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu