Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Magor za volantom: Stratil peňaženku, mobil zabudol na streche a najhoršie prišlo nakoniec

Mobil končí na ceste Zobraziť galériu (2)
Mobil končí na ceste (Zdroj: Youtube/MailOnline)

LONDÝN - Za dobrotu na žobrotu - asi tak sa mohol cítiť mladý motorkár, ktorý chcel spraviť dobrý skutok. Na ceste našiel peňaženku a chcel ju vrátiť majiteľovi, no ten ho namiesto vďaky poslal, slušne povedané, do horúcich pekiel. Naposledy sa však smial samaritán.

Na záberoch, ktoré boli nakrútené v Británii, vidno motorkára, pred ktorého sa na ceste zaradí biele osobné vozidlo. Zo strechy padne na cestu peňaženka, ktorú tam zabudol vodič zrejme, keď bol na pumpe, tak ju mladík zdvihne a zrýchli, aby ho dobehol. 

Keď auto dobehne, snaží sa mu naznačiť, o čo mu ide, no vodič mu len ukáže zdvihnutý prostredník. Keď mu konečne dôjde, že mu chce vlastne vrátiť peňaženku, povie "díky moc brácho". 

Magor za volantom: Stratil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/MailOnline)

Potom si ale motorkár všimne, že na streche auta je položený aj mobil, tak ho zoberie a tvári sa, že ho tiež ide vrátiť. No práve v momente, keď sa pre neho vodič načahuje, mladík si vychutná akt pomsty za neprimerané správanie a telefón pustí na zem. Video dokazuje, že príliš skoro súdiť sa neoplatí. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu