Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prezeral si opustenú nemocnicu, keď v okne zbadal... FOTO záhadného čuda

Stojí tam naozaj duch? Zobraziť galériu (2)
Stojí tam naozaj duch? (Zdroj: profimedia.sk)

CAERPHILLY - Lee Smart z Walesu tvrdí, že sa mu vyhrážal duch, ktorý údajne straší v starej nemocnici. Už roky vyšetrujú na podobných, záhadami opradených miestach, no ešte nikdy nezažili niečo takéto.

Lee je známy lovec duchov, ktorý sa nedávno spolu so svojím tímom Twister Paranormal vydal na prieskum do opustenej nemocnice Mountain Ash v južnom Walese. Ako si tak zvonku prezeral schátranú budovu, ktorú uzavreli v roku 2007, zbadal v jednom z okien záhadnú čiernu postavu. 

Prezeral si opustenú nemocnicu,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Neskôr pri prechádzaní vo vnútri sa mu vraj podarilo nahrať hlas, ktorý hovoril: "Dávaj si bacha, inak ťa zabijem." Krátko nato ich neznámy hlas nabádal k tomu, aby z nemocnice vypadli. "Volalo to moje meno, chcelo ma to zabiť, z nejakého dôvodu chcelo, aby som okamžite opustil budovu." 

Prezeral si opustenú nemocnicu,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Anthony Mark, jeden z Leeho kolegov, povedal: "Neviem povedať na sto percent, že išlo o paranormálny jav, lebo v tom okne mohol stáť reálny človek. Ale vo vnútri sme nikoho nevideli, takže je to naozaj divné. Navyše sme tam začuli vrčanie, ale nikoho okrem nás sme tam nevideli." Anthony dodal, že Mountain Ash je jedno z najaktívnejších paranormálnych miest, s akým sa počas desiatich rokov, čo sa venuje tejto aktivite, stretol. 

Viac o téme: DuchWalesParanormálny jav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu