Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rozzúrená žena sa pomstila expriateľovi v hoteli: Nechtiac sa to dozvedeli všetci hostia

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: coldcrackers.blogspot.com)

MANCHESTER - Pomsta je sladká. Či to ale platí v každom prípade, je otázne. Treba však priznať, že podvedená žena je schopná čohokoľvek. Svojím absurdným konaním to potvrdila ďalšia v poradí a bývalému priateľovi to vytmavila pekne na verejnosti. Hanba, nehanba, zlomené srdce je silnejšie než rozum.

Hoteloví hostia jedného z hotelov v Manchesteri zažili poriadne prekvapenie. Personál sa odkazom všetkým klientom ospravedlnil za nepríjemný nočný zážitok. Na upozornení stál text, aby všetci akceptovali požiarny poplach, ktorý bol počas noci spustený.

Už sa mala vydávať, rozlúčka so slobodou všetko zmenila: VIDEO nevestu škaredo usvedčilo

Prečo k tomu prišlo? Jedna neznáma slečna sa totiž chcela pomstiť svojmu nevernému priateľovi. Žena zdá sa chcela dokázať svojmu bývalému, že jeho správanie a on celý bol úplne k ničomu. O aké dôvody presne išlo nikto nevie, no dotyčný bol strápnený pred celým hotelom. Vtipný odkaz s ospravedlnením odfotila a zverejnila na svojom Twitteri hlásateľka Sam Walkerová. Zamestnancov sa vraj pýtala, čo sa stalo. Tí odpovedali veľmi rozpačito: "Priateľka zrejme prišla ráno o 4 hodine, spustila požiarny poplach a naskočila do čakajúceho taxíka. Nemáme poňatia, prečo sa to všetko stalo a čo dotyčný urobil."

Spôsob akým sa dáma chcela pomstiť nebol asi ten najsprávnejší. Zobudiť všetkých hostí kvôli osobnému problému asi nie je tá správna cesta. Predsa len existuje viacej spôsobov ako sa záletníkovi pomstiť, keď už táto potreba pretrváva. Napríklad žena podpísaná menom Linda svojmu nevernému priateľovi Grahamovi dala v meste vyvešať plagáty, z ktorých obsahu bolo zrejmé, že jeho kľúče od auta skončili pravdepodobne v kanáli a ešte pár teplých slov na rozlúčku.

 

Viac o téme: PárRozchodPomstaPriateľ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu