Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Danney tvrdí, že je nemanželským synom Billa Clintona: FOTO Dôkaz, je to celý tato, Obama pomôž!

Clinton a Williams - istá podoba tam je Zobraziť galériu (2)
Clinton a Williams - istá podoba tam je (Zdroj: Facebook)

WASHINGTON - Muž, ktorý už roky tvrdí, že je nemanželským synom Billa Clintona, požiadal o pomoc Baracka Obamu, aby mu pomohol získať DNA bývalého amerického prezidenta. Raz a navždy chce dokázať, že Chelsea Clintonová nie je jediným potomkom niekdajšieho najsilnejšieho muža Ameriky.

Danney Williams už dve desaťročia tvrdí, že jeho biologickým synom niekdajšieho amerického prezidenta Clintona. Narodil sa 7. decembra 1985 Afroameričanke Bobbie Ann Williamsovej, ktorá sa živila ako prostitútka v štáte Arkansas. V tom čase bol Clinton guvernérom tohto štátu. 

Danney tvrdí, že je
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Práve jeho mama mu vraj povedala, že s Clintonom spala trinásťkrát a výsledkom toho, že si exprezident kupoval jej sexuálne služby, je jej syn. 

Danney tvrdí, že je
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Mladík nedávno požiadal o pomoc súčasného prezidenta Baracka Obamu, aby mu pomohol získať Clintonovu DNA. Pred časom totiž oň žiadal jeho bývalú milenku Monicu Lewinsky, majiteľku neslávne známych modrých šiat so stopami Clintonovho semena, no neúspešne. Teraz dúfa, že práve Obama, ktorý rovnako ako on vyrastal bez otca, pochopí jeho situáciu a zatiahne za tie správne nitky ešte predtým, než skončí v úrade.

Danney pri tejto príležitosti zverejnil na serveri Youtube dojemné dvojminútové video. "Oslovujem vás dnes, pretože viem, že mi rozumiete. Tiež ste vyrastali bez otca. Rozumiete problémom, s ktorými som sa potýkal. Prezident Obama, viem, že podporujete moju nevlastnú matku za prezidentku. Prosím, požiadajte ju o pomoc, aby sa ukázalo, že môj život má zmysel," hovorí päťnásobný otec. Jeden DNA test otcovstva bol už ale vraj vykonaný, a to v roku 1999. Podľa neho nie je možné, aby bol Clinton Williamsovým otcom. Viacerí, vrátane Danneyho, ale jeho výsledky spochybňujú a tvrdia, že narábal s nepresnými "dátami".  

 

Viac o téme: Bill clintonDanney williams
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu