Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Matka autistu (13) dostala LIST od susedy: Tie slová ju dorazili, to môže napísať iba hyena

Max sa rád hrá u svojej babky Zobraziť galériu (4)
Max sa rád hrá u svojej babky (Zdroj: YouTube)

NEWCASTLE - Je to horor, akému nechce čeliť žiadny rodič. Trinásťročný Max Begley sa nedávno hral na záhrade domu svojej starej mamy v kanadskej provincii Ontario. Jeho niekedy príliš hlučné správanie sa ale stalo poriadnym tŕňom v oku jednej netolerantnej susedy, ktorá si vyliala zlosť na kúsku papiera.

Max trpí ťažkým autizom a jeho mama Karla má zas roztrúsenú sklerózu, takže je rada, že niekoľkokrát do týždňa jej pomáha sa o syna postarať babička. O to viac bola rodina šokovaná, keď dostala anonymný list od susedy starej pani. Jeho obsah je tak znepokojujúci, že ho nemožno ani celý zverejniť. Napísala ho "jedna nas*atá matka", ktorá rodine odkazuje, aby sa presťahovali do prívesu do lesa, nazvala Maxa divokým zvieraťom a povedala, že by mal ísť na eutanáziu a jeho telesné orgány by mali potom darovať vede za účelom výskumu. 

Matka autistu (13) dostala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

"Kto sa, do pekla, bude o neho starať? Nikto ho nikdy nezamestná, žiadne normálne dievča ho nebude chcieť za muža! Osobne si myslím, že by jeho orgány mali skúmať vedci, na nič iné nie je dobrý. Urobte správnu vec a presťahujte sa alebo ho uspite"," stojí v liste. 

Matka autistu (13) dostala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Maxova stará mama Brenda Millsonová sa normálne pri jeho čítaní roztriasla. "Boli to strašné slová plné nenávisti. Nechápem, ako vôbec môže byť niekto schopný také niečo zo seba vypustiť," povedala. Rovnako zdrvená je z krutých slov aj Karla. 

Matka autistu (13) dostala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Je tu ale aj dobrá správa. Zatiaľ čo jedna osoba sa rozhodla šíriť okolo seba nenávisť, väčšina ľudí v okolí sa Maxa zastala. Na tom, že je chlapec občas vo víre hry hlučnejší, nevidia absolútne nič zlé. 

Viac o téme: KanadaListAutizmus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu