Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Z povaly sa ozývali divné zvuky: Policajti takmer umreli od smiechu, keď zistili, kto je vinník

Pohľad za sto bodov Zobraziť galériu (2)
Pohľad za sto bodov (Zdroj: facebook/sonoma sheriff)

SONOMA - Mladík bol v totálnom strese a jeho psy strašne štekali. Zo strechy sa totiž ozývali podivné zvuky, o ktorých si myslel, že ich vydáva neželaný hosť v podobe zlodeja. Po príchode na miesto však polícia zistila, že to bolo úplne inak. Objav ju poriadne pobavil.

Osemnásťročný Američan z Kalifornie si myslel, že sa mu do domu dostal nejaký votrelec. Zhora sa totiž ozývali čudné zvuky a jeho psy štekali ostošesť. Tínedžer bol naozaj vystrašený a keďže bol doma sám, rozhodol sa zavolať políciu. Až do jej príchodu sa spolu so svojimi psami pre každý prípad zabarikádoval v izbe. 

Majiteľ domu na FOTO si myslel, že v jeho dome straší duch: Megaprekvapenie v podkroví

Strážnici okamžite zareagovali na hlásenie z núdzovej linky a boli pripravení na to najhoršie. Keď ale dorazili na miesto, skoro sa pocikali od smiechu. Oným narušiteľom pokoja bol totiž mladíkov pes Dane, ktorý snoril po povale. 

Z povaly sa ozývali
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: facebook/sonoma sheriff)

"Naši muži prišli na miesto, kde na nich čakal ustráchaný obyvateľ domu, mysliac si, že sa k nemu niekto vlámal. Pár policajtov zostalo vonku, ostatní išli dnu, aby prehľadali dom. Vyšli na strechu, zasvietili baterkou a zistili, že zdrojom čudného zvuku bol pes, ktorý nevinne pozeral zo strešného okna. Strážnici skoro umreli od smiechu," povedal hovorca Spencer Crum. 

Z povaly sa ozývali
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: facebook/sonoma sheriff)

Určite sa pýtate, ako je možné, že mladík nevedel o tom, že mu jeden pes chýba. V tej panike si to jednoducho nevšimol. Policajti sa ale na neho za zbytočný výjazd nehnevali a celú situáciu uzavreli s úsmevom. 

Viac o téme: ZlodejPes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu