Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Žena (29) po ôsmich rokoch prvýkrát sadla za volant: Nedopadlo to dobre

Georgia bojuje za volantom Zobraziť galériu (2)
Georgia bojuje za volantom (Zdroj: youtube/georgia burke)

LONDÝN - Vždy je nebezpečné, keď sa človek, ktorý dlho nejazdil, vráti na cesty. Predstavuje tak nebezpečenstvo rovnako pre ostatných ako aj pre seba. Jedna mladá Londýnčanka si nedávno sadla za volant prvýkrát po dlhých rokoch, a tak to aj dopadlo.

Hovorí sa, že so šoférovaním je to podobné ako s bicyklovaním - keď sa ho raz naučíte, už nikdy to nezabudnete. Zrejme to ale nie je tak celkom pravda. Aspoň nie v prípade dvadsaťdeväťročnej Georgie Burkovej, ktorá si pred pár dňami sadla za volant prvý raz po ôsmich rokoch. Nebola to totiž žiadna sláva. Nedostatočná prax sa zjavne odzrkadlila na jej nedávnej kondičnej jazde.

Žena (29) po ôsmich
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/georgia burke)

Video zachytáva jej jazdu vo uliciach Londýna v plnej paráde. Už prvé sekundy naznačujú, že obavy inštruktora sú na mieste. Po chvíli si neskúsenú vodičku všimne dokonca policajné auto, ktoré ju začne sledovať a neskôr zastaví. Georgia je nútená dôstojníkovi vysvetliť, že vodičský preukaz má, akurát dlhšie nejazdila, čo sa odrazilo na jej schopnostiach. Policajt mal pre tento argument pochopenie a pustil ju. 

Žena (29) po ôsmich
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/georgia burke)

"Vodičák som si urobila krátko po univerzite, ako 21-ročná. Vedela som, že nebudem veľa jazdiť, lebo chodím hlavne metrom, ale keďže ho má mnoho ľudí, myslela som si, že sa mi predsa len niekedy zíde. Bez kondičných jázd to ale určite nepôjde," poznamenala Burková. A my súhlasíme. 

Viac o téme: Jazda Vodičák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu