Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kvôli pírsingu v bradavke prežívala čašníčka (33) muky: Môj prsník ma takmer zabil

Nikki prišla o jeden prsník Zobraziť galériu (3)
Nikki prišla o jeden prsník (Zdroj: profimedia.sk)

LAS VEGAS - Mladá žena z amerického Las Vegas skončila v nemocnici po tom, čo kvôli obrovským bolestiam v ľavom prsníku skolabovala. Za všetko mohol pírsing, ktorý spôsobil infekciu. V nemocnici bojovala o život. Zo súboja síce vyšla nakoniec ako víťaz, prišla však o jeden zo svojich prsníkov.

Nikki Belzaová nebola nikdy spokojná s veľkosťou svojho hrudníka, tak v priebehu rokov podstúpila tri zväčšenia pŕs, namiesto 32A teraz nosí veľkosť 32DD. Do ľavého prsníka si navyše pred časom dala pírsing. Ten sa jej stal takmer osudným. Začiatkom roka si ho totiž nechtiac vytrhla. Rana sa zhojila a ona si myslela, že je všetko v poriadku. 

Kvôli pírsingu v bradavke
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

No o pár mesiacov neskôr sa tridsaťtriročná žena prebudila v strašnej agónii. Myslela si, že je to len natiahnutý sval, no keď v práci od bolesti jedného dňa odpadla, bolo jasné, že ide o niečo horšie. So 40-stupňovou horúčkou bola prevezená do nemocnice, kde jej diagnostikovali streptokokovú infekciu typu A.V dôsledku nákazy Nikki otravu krvi, ktorá napadla prsné tkanivo. Chirurgovia jej následne museli implantát v ľavom prsníku a aj zvyšné tkanivo. Keby tak neurobili, zrejme by zomrela. 

Kvôli pírsingu v bradavke
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Bola som absolútne zdrvená, keď som sa dozvedela, že mi budú musieť vybrať jeden implantát. Na jednej strane som teraz úplne plochá, ale viem, že zároveň mám veľké šťastie, že som nažive. Môjho manžela bolelo hrdlo a ja som chytila tú infekciu od neho. Kvôli rane v bradavke som bola viac náchyná na nakazenie sa," vysvetľuje Belzaová. 

Kvôli pírsingu v bradavke
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Sepsa, čiže otrava krvi, je reakcia na infekciu, kedy telo napáda svoje vlastné orgány a tkanivá. Ak nie je podchytená včas, hrozí zlyhanie orgánov a následná smrť. Má podobné príznaky ako chrípka - boľavé hrdlo, svaly, únava. 

Viac o téme: PírsingInfekciaStreptokokPrsia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu