Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sexi upratovačka (21) má VEĽKÝ problém: Po trapase vo vani potrebuje zmenšiť istú časť tela

Kya Granito Zobraziť galériu (4)
Kya Granito (Zdroj: FB)

LONDÝN - Mladá Angličanka s veľkosťou poprsia HH spustila na internete finančnú zbierku v sume 8000 libier (cca 9300 eur), aby si mohla zaplatiť operáciu na ich zmenšenie. Hovorí, že jej spôsobujú nielen bolesti chrbta, ale sú také veľké, že už kvôli nim uviazla aj vo vani. K tejto forme získania peňazí pristúpila po tom, čo lekári údajne povedali, že obrovské prednosti neovplyvňujú kvalitu jej života.

Moderátor strápnil sexbombu v priamom prenose: "Omylom" vyzliekol najväčšie prsia Španielska!

Upratovačka z Didcotu v grófstve Oxfordshire tvrdí, že jej prsia za tri roky narástli z veľkosti 34DD na 36-38HH, čo jej robí problémy dokonca aj pri vstávaní z postele. Odhaduje, že vážia 12 až 18 kíl.

Sexi upratovačka (21) má
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

"Nemôžem si dovoliť podprsenku, pretože sú také veľké. Potrebujem nové šaty každé dva týždne, pretože moje prsia ich prerastú, môj chrbát je taký boľavý, že sa nemôžem pohnúť z postele, alebo dostať z pohovky a niekoľkokrát som uviazla vo vani. Ale zdá sa, že podľa lekárov to neovplyvňuje môj život," povedala Kya Granito pre portál thesun.co.uk.

Sexi upratovačka (21) má
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

Kya vraví, že jej problém nie je len fyzický ale aj psychický. "Trpím zúfalstvom a úzkosťami a moje prsia to ešte desaťkrát zhoršili. Mám nízke sebavedomie a väčšinu času nevychádzam von z domu," uviedla dievčina, ktorá verí, že jej operácia pomôže byť viac aktívnou. Na zákrok sa už pokúsila našetriť sama, ale ukázalo sa to byť nemožné vzhľadom na to, že sa musí najprv postarať, aby zo svojho platu normálne vyžila.

Sexi upratovačka (21) má
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

Aj napriek tomu sa jej zatiaľ nedarí na internete získať finančnú podporu. Ľudia jej síce držia palce, ale nie sú veľmi ochotní aj reálne prispieť. Radia jej napríklad, aby sa so svojou nepriaznivou situáciou obrátila na televíziu alebo iné médiá. Nie všetci sa však vyjadrujú na jej adresu pozitívne. Jeden z komentárov znel, že jej požiadavka je sebecká. Crowfunding je v súčasnosti bežný spôsob, ako získať peniaze.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu