Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladík zažil dvojitú hrôzu na toalete: Sedel som na záchode, keď z misy začali vyliezať nohy!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: photl.com)

SYDNEY - Tento mladík si myslí, že je najnešťastnejším človekom v Austrálii. A má na to dobrý dôvod. Nie raz, ale dvakrát, sa totiž stal obeťou pavúka, ktorý na neho striehol na mieste, kde aj králi chodia peši.

Dvadsaťjedenročného Jordana pred piatimi mesiacmi na penise pohrýzla jedovatá snovačka druhu latrodectus hasselti, ktorá sa v Austrálii bežne vyskytuje. Tento nepríjemný incident spôsobil mladíkovi pomerne veľkú traumu, časom ale spomienka na ňu vybledla. Pred niekoľkými dňami, keď išiel na WC na stavenisku, na ktorom pracoval, škaredá spomienka veľmi rýchlo ožila. Opäť ho pohrýzol pavúk a znova na to najintímnejšie miesto. 

"Sedím na záchode, robím to, čo treba a zrazu som ucítil také isté uštipnutie, ako keď sa to stalo prvý raz. Pozrel som sa dolu a zbadal, ako sa v okolí záchodovej dosky hýbe zopár malých nôh. Nemohol som tomu uveriť. Som ten najnešťastnejší chlap v krajine," povedal Jordan v rozhovore pre BBC. 

Jej príbeh vás rozplače: Najnešťastnejšia žena na svete porozprávala o svojom trápení

Ako dodal, pred použitím toalety na stavbe pritom dvakrát skontroloval, či tam nie je zalezený nejaký pavúk. Ten bol ale dobre skrytý a v príhodnom čase zaútočil. Mladík musel následne vyhľadať lekárske ošetrenie. Zaprisahal sa, že prenosné toalety už nikdy v živote nepoužije. 

Viac o téme: ZáchodPavúkAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu