Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Jej príbeh vás rozplače: Najnešťastnejšia žene na svete porozprávala o svojom trápení

Jej smola sa už hádam skončila Zobraziť galériu (4)
Jej smola sa už hádam skončila (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Lekári ju označili za najnešťastnejšiu ženu sveta. Šikana, útok psa, nafetovaný chirurg a nakoniec rakovina. Toto všetko už prežila Sara zo Spojených štátov. No svitlo jej na lepšie časy, keď sa jej ujala dvojica šikovných chirurgov.

Sarah Weidelová by sa pokojne mohla považovať za jednu z najnešťastnejších ľudí na tejto planéte. V tom, koľko smoly si už za svoj život zažila, by jej mohol konkurovať len málokto. Začalo to šikanou v škole kvôli tomu, ako vyzerá. Potom na ňu v dome jej kamarátky zaútočil pes. Sedeli v obývačke, keď sa k nej prirútil domáci miláčik a zahryzol sa jej do pier. Podstúpila plastiku a chirurg jej navrhol, že jej upraví aj nos. No svoju robotu úplne sfušoval. Až po rokoch Sarah zistila, že lekár bol v čase vykonávania zákroku pod vplyvom pervitínu. "To ma ani nemusel operovať, vyzerala som ešte horšie ako predtým," povedala.

Jej príbeh vás rozplače:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Potom prišiel ďalší šok. Sarah zmodreli pery a ťažko sa jej dýchalo. Vyšetrenie odhalilo, že má rakovinu v štvrtom štádiu. V srdci jej objavili nádor o veľkosti niekoľko desiatok centimetrov, ktorý vyrastal až do pľúc a zvnútra ju pomaly dusil. Pacientka musela absolvovať otvorenú operáciu srdca, aby jej mohli nádor odstrániť. Podľa štatistík je jednou z dvesto ľudí na svete, ktorým bola diagnostikovaná rakovina tohto typu, a jediná, ktorá prežila. Aby sa zabránilo riziku recidívy, žena podstúpila hysterektómiu, po ktorej jej ale zostala na bruchu šeredná veľká jazva. Kvôli nej vyzerala, ako keby porodila mimozemšťana.

Jej príbeh vás rozplače:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Sarah sa preto obrátila na lekárov Paula Nassifa a Terryho Dubrowa, ktorí prostredníctvom relácie Botched Doctors vysielanej na kanáli E! pomáhajú ľuďom s podobným osudom.

Jej príbeh vás rozplače:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Upravili jej nos a taktiež spravila plastiku brucha. S výsledkom je Američanka veľmi spokojná a konečne si môže dovoliť nosiť aj odvážnejšie oblečenie.

Viac o téme: Plastika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu