Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Horor v Tescu, zamestnanci v strachu: Pri vybaľovaní škatúľ im stuhol úsmev na tvári

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Tesco)

KLADNO – V českom supermarkete bolo cez minulý víkend poriadne dusno. Zamestnanci sa pri vybaľovaní banánov strašidelne naľakali, keď z nich vybehol neznámy veľký pavúk a kamsi utiekol. Kým ho chytili, zamestnancom nebolo ani trochu do smiechu.

Incident sa odohral v kladenskej predajni Tesco. Strach ľudí bol o to väčší, že predajňa bola až do odchytu pavúka ukrytého nevedno kde otvorená aj pre zákazníkov.

V Česku sa premnožil jedovatý pavúk, obete hryzie aj v spánku: Na Slovensku ho máme tiež

„Zamestnancom bolo povedané, že v noci po zatvorení obchodu prišiel nejaký pán a pavúka odchytil. Ale to je dosť nereálne, keď sa vezme do úvahy veľkosť obchodu. Takže s najväčšou pravdepodobnosťou tam pavúk stále niekde je a obchod funguje ďalej akoby nič. Ako som hovoril s niektorými zamestnancami, majú z toho strach. Najhoršie je, že to vedeli, že tam behá jedovatý pavúk a obchod neuzavreli. Ohrozili veľa ľudí, ktorí tam šli práve nakúpiť,“ napísal redakcii TN.cz jeden z obyvateľov Kladna.

Pravdivosť incidentu potvrdil aj hovorca spoločnosti Tesco Václav Koukolíček. Podľa jeho slov sa v obchode objavil „nešpecifikovaný druh pavúka“ s jeho následným odchytom zo strany odborníkov. Koukolíček odmietol špekulácie, že by sa pavúk v predajni aj naďalej vyskytoval.

Horor v Tescu, zamestnanci
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

 

Viac o téme: PavúkBanányTesco
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu