Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Svetová krasokorčuliarska show s Jevgenijom Pljuščenkom na Slovensku

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: PR)

Agentúra 212 priváža po rokoch 2008, 2010 a 2012 aj v roku 2016 na Slovensko svetovú krasokorčuliarsku show PÁN ĽADU 2016 – JEVGENIJ PLJUŠČENKO. Svoje jedinečné umenie predvedie 1. decembra v Košiciach, 2.decembra v Žiline a 3.decembra vo Zvolene olympijský víťaz, trojnásobný majster sveta a sedem násobný majster Európy Jevgenij Pljuščenko.

Svetová krasokorčuliarska show s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PR)

Spolu s ním pricestujú i ďalšie zvučné mená krasokorčuliarskeho neba minulosti ale i súčasnosti. Najväčšou hviezdou súčasnosti bude isto krehká Adelina Sotniková, víťazka posledných zimných OH v Soči. 

Samozrejme pricestuje aj Edvin Márton. Jeho majstrovstvo predvedie na „nových“ Stradivárkach vyrobených v roku 1699 talianskym majstrom Antoniom Stradivarim. 

Svetová krasokorčuliarska show s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PR)

Tento majstrovský nástroj má od roku 2014 a jeho cena sa odhaduje na 8 000 000 Euro. /slovom osem miliónov Euro/ Pri svojej minulo týždňovej návšteve Slovenska Edvin predviedol na tomto skvelom hudobnom nástroji pre pár vyvolených skladbu Na kráľovej holi. Veríme, že táto slovenská skoro hymna bola vo svojich dejinách zahratá na najdrahšom nástroji na akom kedy bola hraná. 

Tento jedinečný zážitok si môžete pozrieť tu: 

Edvin prisľúbil, že ak budú dostatočne plné tribúny pri show PÁN ĽADU 2016, zahrá na Kráľovej holi opäť a bude očakávať chór v podaní divákov na štadióne. Zatiaľ čo Edvin hral, Jevgenij hovoril o jeho zdravotnom stave, deťoch, dopingu a budúcnosti.
„ Všetci všade sa ma pýtajú, či sa pripravujem aj na piate OH v poradí. Neviem, stále neviem. Snáď budem vedieť odpovedať po show ktoré privážam na Slovensko v Decembri  2016. Po poslednej operácii, kde mi do stavca našróbovali 4 titánové skrutky, som sa musel snáď okrem chodenia učiť všetko.  Začínal som znova od jednoitého skoku, všetko strašne bolelo. Všetko som úspešne prekonal a dnes som vo výbornej kondícii. Ináč by som ani nepricestoval do Košíc, Žiliny a Zvolena. Mimo týchto vystúpení ma ešte čaká ďalších 150 vystúpení. Je to veľmi veľa, dúfam, že zdravie ma podrží. Jedinečné vystúpenie ma čaká 1.októbra vo Veronskom amfiteátri, kde vystúpim spoločne s Andreom Bocellim. Všetky tieto útrapy by sa nedali prekonať bez pomoci a podpory mojej manželky. Staráme sa spolu o 4 deti a to je ešte väčšia šichta ako krasokorčuľovanie. Máme z nich obrovskú radosť. Školopovinní sa výborne učia, najstarší bude asi futbalista, druhý golfista a tretí zatiaľ nevie, skúsil už takmer všetky športy. Úplne jasný je tri a pol ročný frajer. Ten bude manekýn. Už teraz si ho volajú najväčšie módne domy na svoje móla. Uvidíme. Snažíme sa im s manželkou Janou dať všetko tak, aby sa o seba v budúcnosti vedeli postarať.

Peniaze nie sú všetko. Človek musí najskôr niečo dosiahnuť a potom tvrdo na sebe pracovať stále a stále. Ak majú svetoví športovci veľa peňazí aj tak musia oni dávať góly, behať za loptou i loptičkou, zdvihnúť činku.... Peniaze to za nich nikdy nespravia. Samozrejme sa tomu asi dá pomôcť i nešportovo, to by som nechcel rozoberať. Neverím že všetko čo sa píše o ruskom dopingu je pravda. Zvlášť považujem za neľudské ak bola z para olympiády vylúčená celá ruská výprava. Títo ľudia, ktorí sa narodili s hendikepom, alebo k nemu nešťastne prišli, boli a sú príkladom obrovskej snahy postihnutého človeka, ktorý dokázal niekedy viac ako zdravý človek. Je mi veľmi ľúto čo sa stalo a je potrebné celé tieto zákony a pozadie upraviť tak, aby nabudúce v takýchto obvineniach nebola iná krajina.

Tešim sa na svojich fanúšikov v Košiciach, Žiline a Zvolene a tu je moja osobná pozvánka na Pána ľadu 2016.“ 

Famózna show JEVGENIJ PLJUŠČENKO – PÁN ĽADU 2o16, bude nepochybne nezabudnuteľným večerom pre každého z Vás, či už ste niekedy skúšali piruetu alebo nie.

Predpredaj vstupeniek v cene 19 a 29 Euro iba v sieti 

Teraz máte jedinečnú šancu vyhrať  vstupenky podpísané Jevgenijom Pljuščenkom:

Viac info na www.212.sk a FB 212sro.
PREDSTAVENIA SA USKUTOČNIA POD ZÁŠTITOU 4 NÁSOBNÉHO ÚČASTNÍKA ZIMNÝCH OH - MILANA JAGNEŠÁKA  a PETRA LEDNÁRA, ČLENA RÁDU MALTÉZSKYCH RYTIEROV KMFAP

​- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu