Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Závisláčka zverejnila, čo s ňou spravili dva roky bez drog: Tejto FOTO uveríte len ťažko

Len ťažko uveriť, že je to to isté dievča Zobraziť galériu (3)
Len ťažko uveriť, že je to to isté dievča (Zdroj: reddit)

LONDÝN - Bývalá závisláčka na heroíne ukázala, aké je to byť "čistý" už viac ako dva roky. Zverejnené fotografie na Reddite hovoria jasnou rečou - keby ste nevedeli, že to je tá istá osoba, určite by ste si mysleli, že sú na nich dve rôzne ženy.

Dvadsaťštyriročná žena ukázala ostatným závislákom, že žiť bez drog sa dá. A jej premena je naozaj neuveriteľná. Prvá fotka, pochádzajúca z júna 2014, zobrazuje mladú ženu zadržanú políciou a odsúdenú na 36 dní väzenia za priestupok. Má mastné vlasy, na tvári chrasty a mdlý výraz. 

Závisláčka zverejnila, čo s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: reddit)

O 836 dní neskôr je to už ale celkom iná osoba. Dievčina po tom, ako prestala užívať drogy, vyzerá omnoho zdravšie a krajšie. Jej pokožka žiari, vlasy sa lesknú a v tvári sa jej zračí spokojnosť. 

Závisláčka zverejnila, čo s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: reddit)

"Uviazla som vo vzťahu s násilníkom, kvôli čomu sa o moju dcéru musela starať moja mama. Začala som trpieť silnými depresiami a hľadala podporu u priateľa, ktorý ma týral. Jeho pomocou bolo, že mi dal heroín. Po ôsmich mesiacoch každodenného užívania a niekoľkých pokusoch prestať som povedala sudcovi, ktorý rozhodoval o dcérinom opatrovníctve, že som závislá a potrebujem pomoc," napísala mladá žena. 

Venované dílerovi mojej dcéry: Matka zverejnila ten najsmutnejší narodeninový ODKAZ

Súd ju preto najprv poslal do väzenia a následne na odvykačku. Svoju liečbu opísala ako veľmi únavný a vyčerpávajúci boj, ktorý jej teraz pripadá ako zlý sen. Keď si nedávno prezerala svoju z väzenia, si ale uvedomila, že na svete je veľa iných závislákov, ktorí nevidia svetlo na konci tunela. "Je kopec ľudí, ktorí uviazli v rovnakom začarovanom kruhu, v akom som bola kedysi ja. Takže ak týmto pomôžem čo i len jedinému človeku, potom to stálo za to," dodala. 

Viac o téme: DrogyHeroínDrogová závislosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu