Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rodičia pichli svojim deťom heroín: Reči o zázračnej medicíne a FOTO dali na web

Ashlee Huttová (24) a Leroy „Mac“ McIver (25) Zobraziť galériu (4)
Ashlee Huttová (24) a Leroy „Mac“ McIver (25) (Zdroj: Facebook/Ashlee Hutt, Facebook/Mac LeRoy McIver)

WASHINGTON - Pár sa ocitol pred súdom na základe policajného tvrdenia o tom, že svoje tri deti držali v dome plnom použitých injekčných striekačiek a potkanieho trusu. To ale nebolo všetko, svojim ratolestiam podávali podľa informácii aj heroín.

Ashlee Huttová (24) a Leroy „Mac“ McIver (25) boli obvinení z napadnutia dieťaťa v druhom stupni, z nezákonného podávania kontrolovanej látky osobe mladšej ako 18 rokov a rovnako tak aj za trestný čin týrania. Svojim deťom, šesťročnému synovi a dcéram vo veku štyri a dva roky pravidelne podávali zakázanú látku, ktorú oni nazývali "zázračná medicína".

Rodičia pichli svojim deťom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Ashlee Hutt, Facebook/Mac LeRoy McIver)

Huttová bola zatknutá 12. novembra 2015, po policajnej návšteve domu. Príslušné zložky upozornil na stav priateľ páru. The News Tribune nahlásil Službe na Ochranu detí svoje podozrenie. Všimli si značky, vrátane modrín a zárezov na jednom z detí, ktoré sú obvykle spájané s užívaním heroínu.

Ich syn pri výpovedi priznal, že ho jeho otec pred podaním látky dusil. Údajne povedal, že išlo o zmiešaný biely prášok s vodou, ktorý potom používali pomocou ihly na aplikovanie pre neho a jeho sestry. Chlapec potvrdil, že po podaní látky išli obvykle všetci spať. Dvojročnému dievčatku vyšli testy na heroín pozitívne. Testovaná bola prostredníctvom vlasových folikul o dva mesiace neskôr.

Rodičia pichli svojim deťom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Ashlee Hutt, Facebook/Mac LeRoy McIver)

Podľa The Washington Post, hovorca oddelenia šerifa Pierce Country detektív Ed Troyer povedal: "Deti žili v žalostných podmienkach. Išlo o katastrofálnu životnú situáciu aj bez užívania heroínu. Bohužiaľ je veľa detí, ktoré žijú v takýchto podmienkach. Nevidíme to, pretože rodičia zámerne dávajú svojim deťom drogy."

Tri detičky sú teraz v ochrannej väzbe. Troyer povedal, že sa Huttová a McIver priznali k závislosti na heroíne ale odmietajú ostatné obvinenia.

Rodičia pichli svojim deťom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Ashlee Hutt, Facebook/Mac LeRoy McIver)
​Iróniou osudu je, že práve Huttová asi pred dvoma rokmi oslavovala uväznenie inej matky z rovnakého mesta po tom, čo jej dieťa zomrelo po vypití vody z bonga. Syn Alyii Iversonovej, Nathan, zomrel po predávkovanie smrtiaceho metamfetamínu v roku 2012. Výsledky vtedy odhalili, že dôvodom jeho smrti bolo vypitie vody z bonga. Huttová vtedy na sociálnej sieti zdieľala fotku s dieťaťom a pridala k tomu odkaz znejúci: "Konečne spravodlivosť pre teba." Narkomanka vtedy tlieskala, keď bola matka dieťaťa uväznená. 

Viac o téme: DetiMatkaOtecZávislosťHeroín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu