Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladík sa chcel zahrať na ninju, čistá katastrofa: Krvavé VIDEO, len pre silné povahy

Lane kričí od bolesti Zobraziť galériu (2)
Lane kričí od bolesti (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES - Nemachrujte, keď na to nemáte. Mladík sa chcel zahrať na ninju a predviesť trik, ktorým by si získal uznanie internetových užívateľov. Namiesto obdivu ho však teraz akurát tak môžu poľutovať. A jeho odfaklený prst tiež.

Lance Stewart zverejnil video, ktoré zachytáva jeho hru na ninju. V ruke drží dva krátke meče a snaží sa nimi prekrížením vo vzduchu rozkrojiť ovocie, ktoré mu hádže kamarát. Prvých pár krát sa mu to podarí, no potom sa zaženie príliš zúrivo, na čo doplatí jeho malíček, ktorý si takmer celý odfaklil. 

Mladík sa chcel zahrať
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Lance začne kričať od hrôzy a pribehne k priateľom, ktorí všetko natáčajú na kameru. Kamarátka potom privolá sanitku, ktorá mladíka prevezie do nemocnice. Zatiaľ čo čaká na záchranárov, na videu vidno, ako sa mu krv valí z prsta. Stewart očividne trpí veľkou bolesťou, až nakoniec odpadne na zem. "Prišiel som o takmer celý prst. Už sa viac nebudem hrať na ninju," hovorí. 

Mladík sa chcel zahrať
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Američan skončil s deviatimi stehmi na ruke, no nakoniec musel absolvovať ešte operáciu, pretože si preťal šlachu, kvôli čomu stratil cit v prste. 

VIDEO nie je vhodné pre osoby s citlivou povahou

Viac o téme: TrikNinja
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu