Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Incest, aký vo svete nemá obdoby: Matka sa vydala za svoju dcéru, osem rokov po svadbe so synom

Incestná dvojica pri zatýkaní Zobraziť galériu (3)
Incestná dvojica pri zatýkaní (Zdroj: Facebook)

DUNCAN - Žena z amerického štátu Oklahoma pravdepodobne poputuje do väzenia po tom, ako si zobrala za manželku svoju dcéru. Predtým už bola vydatá za jedného zo svojich synov. Čo na to povedať? Choré, choré, choré.

Patricia Spannová (43) a Misty Spannová (25) sú za mrežami a čakajú na rozsudok, pretože sa prevalilo, že udržiavajú incestný vzťah. V marci tohto roku sa dokonca vzali. Na všetko sa prišlo v auguste po tom, ako úrady v ich rodine prešetrovali starostlivosť o deti. Hoci medzi oboma ženami nie je pokrvný vzťah, pretože Misty je adoptovaná, podľa oklahomských zákonov nie je možné vydať či oženiť sa za blízkeho príbuzného. 

Incest, aký vo svete
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Patricia povedala vyšetrovateľom, že ešte pred rokmi jej úrady dcéru a dvoch synov vzali a starala sa o ne ich stará mama. Pred dvoma rokmi si ale s Misty k sebe opäť našli cestu a zamilovali sa do seba. 

Incest, aký vo svete
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Spannová si nemyslí, že by svadbou so svojou dcérou porušila nejaký zákon, pretože jej meno už viac nefiguruje na Mistyinom rodnom liste. Jej morálne hodnoty sú ale očividne poriadne zvrátené, pretože v roku 2008 sa zas vydala za svojho biologického syna Jodyho Calvina. Manželstvo bolo o dva roky neskôr anulované.   

Viac o téme: Incest
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu