Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dcéra (19) chcela zabrániť otcovi oženiť sa: Ponúkla sa mu na sex

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstockphotos.com)

HONGKONG - Okresný súd v Hongkongu rieši nevšedný prípad, kedy sa mladá dievčina rozhodla, že skočí svojmu otcovi do postele, aby nemal dôvod sa oženiť so svojou snúbenicou. Keď sa blížil svadobný deň, ponúkla mu sex, aby ešte stihol zmeniť názor.

Šťastie sa zmenilo na čisté zúfalstvo: Nevesta (24) po svadbe s milionárom (68) zistila desivú vec

Incident sa odohral v roku 2009, no pred súd sa dostal až teraz. Dnes 26-ročná žena a jej 58-ročný otec sú obvinení z toho, že sa dopustili dvoch incestov, informoval  South China Morning Post.

Pokým dievčina by sa mohla vyhnúť trestu odňatia slobody, jej otec, praktický lekár, pravdepodobne skončí za mrežami. Žena však na súde prosila, aby nechali jej otca na slobode a zobrala všetku vinu na seba.

"To poukazuje na rozsah oddanosti a zaslepenosti, ktorý má obžalovaná voči otcovi," povedal jej právnik a dodal, že ide o nezvyčajný prípad, pričom spoločnosti nijako neposlúži, ak ju pošle za mreže alebo ju potrestá. Keďže vyrastala bez matkinej lásky, zašla do extrémov, aby nestratila aj svojho otca.

Pohlavný vzťah otca a dcéry odhalil mladší brat dievčaťa, ktorý našiel videozáznam z jedného z ich intímnych stretnutí a zavolal políciu. Po incidente trpel depresiou. Políciu vraj upozornil, pretože netušil, že jeho sestra so sexom súhlasila. Otec a dcéra si vypočujú rozsudok 12. júna.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu