Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Záhadné VIDEO má odhaľovať ďalší dôkaz existencie: Yeti prekazil odhalenie trestnej činnosti!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: discovery.com)

SEQUOIA - Ďalší dôkaz o veľkom legendárnom tvorovi, ktorého existencia je neustále spochybňovaná. Kamera, ktorej zábery mali odhaliť nelegálnu činnosť drogového gangu, zachytila momenty odkrývajúce tajomstvo svetoznámeho Yetiho.

Oko kamery nastavenej  v odľahlých oblastiach severnej Kalifornie malo usvedčiť drogový gang, ktorý sa venoval pestovaniu marihuany. Išlo o federálnu úlohu, ktorej plánom bolo prichytiť pestovateľov priamo pri čine.
 
Nelegálnu činnosť sa odhaliť nepodarilo, ale aj tak sa nainštalovanie kamery oplatilo. Na videu sú zachytené úžasné zábery legendárneho Yetiho. O tom sú presvedčení prinajmenšom tí, ktorí v existenciu tohto tvora veria. 
 
Kamera bola umiestnená 27 míľ spätne do Sequoia National Forest, ktorý nie je sprístupnený vozidlám patriacim verejnosti. O získanie dôkazových záberov o trestnej činnosti sa snaží polícia pravidelne. 
 
Policajt, ktorý kameru umiestnil, priznal, že ju pripevnil na strom. Neznámy tvor ju spozoroval, následne zhodil na zem a zahrabal lístím. "Okrem záberov na kamere som sám našiel niekoľko stôp," opísal horár, ktorý v tomto revíri slúži už mnoho rokov a priznal: "Nie je to medveď."
 

Viac o téme: KameraZábery
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu