Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Šoféra zalial studený pot, cez cestu prebehol čudný dvojnožec: VIDEO Legendárny ruský bubák?!

Tajomné zviera sa s ľuďmi stretnúť nechcelo.
Tajomné zviera sa s ľuďmi stretnúť nechcelo. (Zdroj: Youtube/Комсомольская правда - Уфа)

UFA - Internetom sa začalo šíriť video z ruskej divočiny, ktoré odhaľuje tajomstvo hustých lesov v oblasti Uralu. Mnohí šoféri vedia, aké je nebezpečné, keď sa z tmy noci vynorí nejaké zviera a vbehne na cestu. Vadim Gilmanov mal podobný zážitok, ale tvor, ktorého mohol zraziť, sa nepodobal na žiadneho diviaka ani medveďa.

Skupina priateľov, ktorá sa v tmavej novembrovej noci vydala autom po ceste zasneženou ruskou krajinou, zažila poriadne dobrodružnú jazdu. Spolujazdec šoféra si v diaľke všimol pohyb blízko cesty a okamžite upozornil vodiča, aby brzdil. Niekoľko metrov pred vozidlom prebehol cestou čudesný chlpatý tvor.

Dôkaz, ktorý priniesla sama veda?! Pri pozorovaní orlov nakrútili aj tajomného tvora na VIDEU

Incident zachytila okrem svedkov aj palubná kamera. „Myslím, že by to pokojne mohol byť niečí krutý žart. Ale na druhú stranu, kto by sa tak rýchlo, uprostred ničoho, hnal nocou?“ komentoval video šofér auta Vadim Gilmanov pre miestnu televíziu.

Video vyvolalo množstvo nezodpovedaných otázok. Mohlo by byť video dôkazom, že v hlbokých ruských lesov Baškirska sa ukrýva legendárny yeti? Predstava o vysokom chlpatom tvorovi, ktorý svoje obete dokáže uštekliť na smrť, je už dávno súčasťou baškirského folklóru. Vodičovi však do smiechu nebolo a rád by vedel, akého tvora v tme postrehli predné svetlá vozidla.

Viac o téme: YetiRuskoUral
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu