Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Súrodenci (6, 9) videli hroznú tragédiu: Smrť sestričky (†11) a rodičov kvôli selfie pri rieke!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: androidportal.zoznam.sk)

PEŠÁVAR - V Pakistane sa utopilo jedenásťročná dievča, keď spadlo do rieky pri pózovaní pre selfie. Zahynuli aj jeho rodičia, ktorí sa snažili dcéru zachrániť, informovala tamojšia polícia.

Študenti urobili osudnú chybu: Chceli sa vyfotografovať v rieke, číhala tam na nich smrť

Tragédia sa odohrala v turistickej oblasti pri rieke Kunhar, ktorá preteká provinciou Chajbar Pachtunchvá, asi 200 kilometrov severne od Islamabadu. Rieka Kunhar v tom mieste padá v sérii malebných vodopádov krásnou horskou scenériou.

Dievča sa na jednom z miest chcelo odfotografovať, ale pošmyklo sa a spadlo do rieky. Matka skočila za ním, aby sa ho pokúsila zachrániť, ale strhol ju silný prúd. Keď to videl otec, skočil za nimi tiež, ale ani on súboj s dravou riekou nevyhral, ​​uviedla agentúra AP.

Obaja rodičia boli lekári z provincie Pandžáb, ktorí do Chajbar Pachtunchvá prišli na dovolenku spoločne s ďalšími dvoma deťmi, deväťročnou dcérou a šesťročným synom. Tí boli obaja svedkami tragédie.

S rastúcou obľubou inteligentných telefónov sa každoročne zvyšuje aj počet ľudí, ktorí zomrú pri snahe zaobstarať si selfie. Napríklad 5. júla našla polícia v Peru telo juhokórejského turistu, ktorý sa zrútil do vodopádu v Amazónii, pri ktorom sa chcel vyfotografovať. O niekoľko dní skôr sa zabil nemecký turista pri páde do hĺbky 200 metrov, keď pózoval na vrcholku inkskej pamiatky Machu Picchu.

Viac o téme: Selfie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu