Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Zo Zlatých pieskov vylovili ďalšiu mŕtvolu: Po piatku aj v sobotu z neho vytiahli telo

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: youtube/officialcoastguard)

BRATISLAVA - Na bratislavských Zlatých pieskoch, ktoré sú tento víkend dejiskom hudobného festivalu, sa utopil ďalší muž. Po piatku aj dnes krátko pred 9.00 h vytiahli z jazera telo bez známok života. Polícia pátra po jeho totožnosti.

 

Prečítajte si tiež: Tragická noc v Petržalke: Traja muži mali spáchať samovraždu, ďalšieho vylovili zo Zlatých pieskov

Bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová informovala, že ohliadajúci lekár na mieste nezistil na tele mŕtveho muža žiadne vonkajšie zranenia okrem drobných oderov v oblasti nosa. Predbežne tak vylúčil smrť spôsobenú cudzím zavinením. Presnú príčinu stanoví pitva, ktorú nariadil.

Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. "Nie je vylúčené, že mŕtvym je návštevník hudobného festivalu," uviedla Kurucová. Nájdený mŕtvy muž je vo veku 30 až 35 rokov, vysoký 175 až 180 centimetrov so svetlými vlasmi, dlhými približne päť centimetrov, krátkou briadkou a fúzmi. Oblečené mal krátke nohavice na kúpanie kaki farby, okolo vreciek mal oranžové pásiky.

Mŕtve telo našli v tomto jazere aj v piatok privolaný lekár v tomto prípade konštatoval smrť utopením. Polícii sa dnes podarilo zistiť jeho identitu. "Ide o 19-ročného muža z Trenčianskeho kraja," doplnila Kurucová. 

Viac o téme: JazeroUtopenieZlaté piesky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu